Sylvia Bosma

Sietse en echtgenote van AS Rioolinspecties hebben ons snel en vakkundig geholpen. Erg tevreden met de service. Zeker een aanrader en het mooiste is dat je niet op onnodige kosten wordt gejaagd.

Groningen

Mark D.

Gisteravond gebeld, volgende dag stond Iwan al voor de deur. Probleem was snel verholpen. Top service, goede bereikbaarheid nette prijs. Kan deze monteur van harte aanbevelen.

Lindenbergh

Betrouwbaar, snel, doeltreffend! Wij zijn zeer tevreden over Iwan.

Harderwijk

E.Gijsen

Afspraak gemaakt. Probleem vakkundig opgelost. Alles netjes achtergelaten. Nette prijs.

Epe

Zeynep

Zeer vriendelijk en het probleem gelijk opgelost?

R. Goorhuis

Goede en snelle service! Onze verstopping was dezelfde middag nog opgelost. Erg fijn!

Veldink Jos

Perfect geregeld

A. Engel

Werkzaamheden lijken goed uitgevoerd, manier waarop en de betaling vreemd. Aan de monteur moest om onduidelijke redenen 20 euro contant worden betaald naast de normale rekening. Geen normale gang... Werkzaamheden lijken goed uitgevoerd, manier waarop en de betaling vreemd. Aan de monteur moest om onduidelijke redenen 20 euro contant worden betaald naast de normale rekening. Geen normale gang van zaken vind ik. Indien wel zou dit beter op de site toegelicht moeten worden. Verder was de manier van werken ook vreemd, geen mondkapje in deze tijd en een bijzonder ruwe werkwijze. Al met al niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Maarssen

Wim Knoops

Direct de telefoon opnemen en prima opgelost. Doorpakken als dat nodig is, daar houden wij van.

Mensink

Is binnen een dag, en op de afgesproken tijd aanwezig en lost het probleem snel en vakkundig op!