Tuncay is een vent recht door zee, en een goeie vakman. Hij werkt vlot, maar tegelijkertijd ook zo zorgvuldig dat hij zelfs eerst zijn schoenen even uitdeed voordat hij de trap naar de...Tuncay is een vent recht door zee, en een goeie vakman. Hij werkt vlot, maar tegelijkertijd ook zo zorgvuldig dat hij zelfs eerst zijn schoenen even uitdeed voordat hij de trap naar de bovenverdieping opliep.
Westervoort
Richard Boxebeld
Prima , vriendelijk en snel geholpen.
Heino
Verstopping verholpen, duidelijke uitleg. Ik weet wie ikde volgende keer moet bellen....
Ommen
Achtereekte
Zeer goed Iwan legt duidelijk uit wat hij gaat doen en heeft goede oplossingen. Zeer aan te bevelen!!!!!
Deventer
W.G. Dool
Leon is bij ons, op zondag, een verstopt toilet komen verhelpen. Heldere en duidelijke communicatie en uitleg. Top service!
Delft
Kok
Snelle en effectieve opvolging van een urgente verstopping
Nunspeet
Diestelhof
Probleem met afvoer van de douche, gebeld en direct bereikbaar, in de middag geweest en binnen 5 minuten opgelost.
Voorst
X de vries
Snelle, vakkundige en perfecte service ??
Harderwijk
Mark
Iwan is erg professioneel, netjes en ontzorgt. Hij geeft duidelijk van te voren aan dit kost het en ik los het op. Heel prettig om zo'n iemand in je telefoongids te hebben staan. Heb z'n...Iwan is erg professioneel, netjes en ontzorgt. Hij geeft duidelijk van te voren aan dit kost het en ik los het op. Heel prettig om zo'n iemand in je telefoongids te hebben staan. Heb z'n contactgegevens direct naar mijn familieleden geappt voor het geval zij ook tegen een rioolverstoppingsprobleem aanlopen.