M.

Came, he didn't know, he got paid. No answer, no solution, 165eu. Completely useless service.

Den Haag

Nijhof

Top bedrijf! Goede service, en snel beschikbaar.
De afvoer van mijn aquarium was verstopt, Fu heel er bedankt voor het aanpassen en ontstoppen van de afvoer.

Nieuwveen

John van der Linden

Twee hele aardige jongemannen hebben mijn rioolleiding schoon gespoten en met een camera na gelopen. Het probleem zit helaas in het gedeelte waar de gemeente verantwoordelijk voor is. Ze hebben twee... Twee hele aardige jongemannen hebben mijn rioolleiding schoon gespoten en met een camera na gelopen. Het probleem zit helaas in het gedeelte waar de gemeente verantwoordelijk voor is. Ze hebben twee streepjes op de weg gespoten om voor de gemeente aan te geven waar de verstopping precies zit. Klasse !!!!

Zoetermeer

Cindy

Goeie service, ben goed geholpen telefonisch. Hij had me terug gebeld. Hij was eerst bezig bij een andere klus. Maar netjes telwoorden gestaan. En mijn wc was verstopt Hij heeft me proberen... Goeie service, ben goed geholpen telefonisch. Hij had me terug gebeld. Hij was eerst bezig bij een andere klus. Maar netjes telwoorden gestaan. En mijn wc was verstopt Hij heeft me proberen telefonisch te helpen. Dit noem je service. Is geen oplichter. Hij is echt goed..

Eindhoven

M. Torbijn

Gisteren gebeld en vanmorgen de verstopping in de keuken al opgelost! Top service!

Vlissingen

Angelique

Snel, op tijd en professioneel

Venlo

Tosca

Hele snelle vriendelijke reactie! Probleem snel opgelost, en denkt met je mee! Heel prettig.

Veghel

Spreeuwenberg

Goede snelle service
Vriendelijk personeel,die gaat voor zijn vak

Maasbree

Julie

Ik ben tevreden over het resultaat, afspraak snel gemaakt. Vervolgens verschoven naar een andere dag, wel netjes gecommuniceerd allemaal. Helaas aan de prijzige kant. Klus was binnen 15 min geklaard... Ik ben tevreden over het resultaat, afspraak snel gemaakt. Vervolgens verschoven naar een andere dag, wel netjes gecommuniceerd allemaal. Helaas aan de prijzige kant. Klus was binnen 15 min geklaard door 1 medewerker, waren wel met zijn tweeën. Uiteindelijk wel voor 2 medewerkers een vol uur (45 euro p.p.) moeten betalen. Ook werd er aangeven geen voorrijkosten te rekenen, toch € 22,50 van deur tot deur moeten betalen. Ook betaal je extra voor het gebruik van gereedschap, dit was wel vooraf duidelijk gecommuniceerd. Verder hadden ze genoeg vakkennis en waren ze erg vriendelijk.

Heythuysen

Van Dijk ( adres schoonmoeder Jansen€

Snelle en professionele hulp. Goede communicatie en uitleg wat er wordt gedaan.

Venray