Deskundig, aardig, correct, lastige klus en perfect opgelost
Harderwijk
Jasper
Super snel en goed geholpen door Toonen Rioleringstechniek; regenpijp en wasmachineafvoer zijn weer als nieuw :-)
Broekhuizen
Erg tevreden!
Eburg
Hans van Loon
Direct bereikbaar, zelfs toe ik ‘s avonds belde. De dag daarna geholpen en ook gedurende de dag geïnformeerd over tijdstip van aankomst. Probleem goed opgelost, met uitleg en garantie!
Veessen
Nieuwenhuis
Probleem (afvoer wasmachine verstopt) was zo verholpen, de afvoer was binnen een mum van tijd weer vrij. Daarna preventief het hele riool van achter naar voren schoon gemaakt en de afvoer van de...Probleem (afvoer wasmachine verstopt) was zo verholpen, de afvoer was binnen een mum van tijd weer vrij. Daarna preventief het hele riool van achter naar voren schoon gemaakt en de afvoer van de keuken ontstopt.
Zwolle
Snelle service en vakkundig opgelost.
Almen
John
Wij zijn zeer tevreden over het oplossen van ons stankprobleem, Toonen heeft ons goed geholpen en wat ons ook erg aangesproken heeft, is het meekijken wat het probleem was.
Henk van Litsenburg
Het probleem was snel en op een prettige manier. Ook de nodige info gekregen voor het vervangen van de put, zal zeker later dit jaar gebeuren. Dan weet ik vast dat ik jullie daarvoor kan benaderen.
Hattem
R. ten Klooster,
Goed geholpen en snel afgehandeld. Wel kosten aan de hoge kant, gezien ook de tijdsduur van de werkzaamheden.
Wijhe
Dijkhuizen
Goed,hoop dat het geholpen heeft. Want twee jaar geleden moest het ook gebeuren.