K. de Boer

Door drukte kwam de man later dan afgesproken, maar heeft hij het vakkundig opgelost

Bathmen

Van Zanten

Betrouwbaar

Wijhe

Van Beek

Prima!

Schiedam

Nynke

We hebben zes verschillende bedrijven gebeld, die ons pas in februari zouden kunnen helpen. Zaterdag heb ik gebeld en twee dagen later is het opgelost door Buwalda rioolservice. Heel vriendelijk en... We hebben zes verschillende bedrijven gebeld, die ons pas in februari zouden kunnen helpen. Zaterdag heb ik gebeld en twee dagen later is het opgelost door Buwalda rioolservice. Heel vriendelijk en ervaren personeel. Gaan zelfs buiten werktijd om door om de klus af te maken. Heel dankbaar dat de klus geklaard is.

Surhuisterveen

Andrew Heerink

Super goede service! 's morgens gebeld en 's middags probleem opgelost!

Doornspijk

De Visser

Zeer vriendelijke mensen met kennis van zaken. Het probleem was snel opgelost. De bereikbaarheid was goed, ze waren snel ter plaatse.

Hardenberg

Jeannette

Vakman die zijn werk serieus neemt. Probleem met verstopte afvoer in keuken na eindeloos zelf emmeren door Iwan opgelost. En ook geen hinderlijk geluid meer. Iwan geeft helder uitleg over wat hij... Vakman die zijn werk serieus neemt. Probleem met verstopte afvoer in keuken na eindeloos zelf emmeren door Iwan opgelost. En ook geen hinderlijk geluid meer. Iwan geeft helder uitleg over wat hij doet en wat hij wel en niet zou adviseren om in vervolg problemen te voorkomen.

Zwolle

Richard Balsters

Zeer deskundig en snel >> ASrioolinspecties <<

Nieuwe Pekela

Frans

Snel en goed opgelost. Goede en vriendelijke vakmensen met uitstekende apparatuur.

Meppel

Lokate

Snel en vakkundig voor een normale prijs gerepareed (iwan toonen)

Deventer