Mike kwam bij ons het probleem oplossen, snel gevonden, alles netjes gefixt en de weinige troep netjes opgeruimd. Top service, een aanrader.
Wateringen
S. van der Bas
Snel contact, duidelijk over de tarieven
Waddinxveen
Van t Ende
Vriendelijke man en was snel beschikbaar. Goede communicatieve afspraken en verstand van zaken. Prijs kwaliteit verhouding was ook prima!
Wezep
Manon
Asrioolinspecties heeft ons geweldig geholpen. We hadden een lekkage in huis waarvan we het vermoeden hadden dat dit vanuit een afvoer kwam. Gedurende het onderzoek en een scherp oog kwamen zij...Asrioolinspecties heeft ons geweldig geholpen. We hadden een lekkage in huis waarvan we het vermoeden hadden dat dit vanuit een afvoer kwam. Gedurende het onderzoek en een scherp oog kwamen zij erachter dat de lekkage vanuit een leiding kwam. Dit bleek na verder onderzoek inderdaad het geval. Arnica en Sietse hebben na hun onderzoek hier nog een aantal keren contact met ons opgenomen hoe de zaken ervoor stonden en hoe het met ons ging. Oprechte interesse en een scherp oog. Wij hopen ze uiteraard niet vaker nodig te hebben ? maar mocht dit het geval zijn, dan bel ik ze direct! Snelle service en direct een fijn gevoel bij deze 2!