Angela

Professioneel en deskundig. Een echte vakman, weet waar hij over praat en geeft advies en tips mee. Teven direct het probleem verholpen.

Bergen op Zoom

Sandra Schuilenburg

Bij ons zat de regenpijp helemaal verstopt, waardoor het regenwater over de dakgoot stroomde. Gelukkig was het probleem snel verholpen door Iwan.

Elspeet

A Verreijt

Prettige mensen met oor voor mijn probleem. Kordate en deskundige benadering . verstopping snel en goed opgelost.

beuningen

Roel

Arnica en Sietse van AS rioolinspecties hebben ons vlug uit de brand geholpen. Vriendelijk en vakkundig ging men te werk en dmv een camera kon men mij zelfs het resultaat binnen de leidingen laten... Arnica en Sietse van AS rioolinspecties hebben ons vlug uit de brand geholpen. Vriendelijk en vakkundig ging men te werk en dmv een camera kon men mij zelfs het resultaat binnen de leidingen laten zien. Dat gaf een opgelucht gevoel, ons bedrijf kon weer verder, super bedankt, jullie zijn absolute toppers!

Meppel

Patricia

Iwan Toonen is bij ons geweest, een vriendelijke en vakkundige specialist die weet waar hij mee bezig is. Onze nieuwsgierige pup mocht overal bij zijn.

Zwolle

fam koopman

Ben te vreden met dit bedrijf

deventer

Familie Jussen

Dave van der Wijk heeft ons samen met zijn collega's Remy, Randy en Yassin perfect geholpen bij het snel en goed oplossen van een rioolprobleem.
Van inspectie, diagnose, offerte tot en met de...
Van inspectie, diagnose, offerte tot en met de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden: alles was perfect geregeld. Bij dit bedrijf werken enorm vakkundige en service gerichte mensen. Heel prettig.
Wij zijn van een groot probleem verlost. Dat slaapt een stuk rustiger!

Sittard

Jasmina Vakante

Heel behulpvaardig en snelle dienst

9000 Gent

van Nimwegen

Goede communicatie, alles gewoon perfect

Zwolle

A. van Waveren