Vandaag gebeld-anderdaags geregeld .Op afgesproken tijdstip waren ze aanwezig. Na klein uurtje werk de hele badkamer ontstopt. Wij zij zeer tevreden over Arjan. Vriendelijke lui en dat voor een...Vandaag gebeld-anderdaags geregeld .Op afgesproken tijdstip waren ze aanwezig. Na klein uurtje werk de hele badkamer ontstopt. Wij zij zeer tevreden over Arjan. Vriendelijke lui en dat voor een schappelijke prijs. Ik prijs hem zeker aan.
Grave
Ron
Dagen zitten wachten en bellen (afdeling Yerseke). Meerdere x aangegeven dat hij absoluut zou komen. 2 dagen verlof genomen en zitten wachten....zonder tegenbericht nooit meer wat gehoord of gezien....Dagen zitten wachten en bellen (afdeling Yerseke). Meerdere x aangegeven dat hij absoluut zou komen. 2 dagen verlof genomen en zitten wachten....zonder tegenbericht nooit meer wat gehoord of gezien. Als die lul dit nu meteen had gezegd had ik niet hoeven wachten en had ik gelijk naar een professional gegaan.
Haamstede
Bas
Hellevoetsluis
Hellevoetsluis
Antoine
Super snel en super goed. Helemaal volgens afspraak.
sittard
Hans Linssen
Snel opgelost tegen redelijke prijs
Belfeld
N.van Zinderen
S avonds gebeld, smorgens verholpen. Snelle service.👍
Wellerlooi
Saskia van Delft
Snelle service, vriendelijke, kundige en behulpzame mensen die meedenken in oplossingen.
Duiven
Pieter
Alles prima en snel conform afspraak geregeld. Iets meer tijd nodig gehad dan vooraf gedacht maar dat lag aan de situatie ter plekkeaf. Score net geen 10 omdat de rekening toch nog een verrassing...Alles prima en snel conform afspraak geregeld. Iets meer tijd nodig gehad dan vooraf gedacht maar dat lag aan de situatie ter plekkeaf. Score net geen 10 omdat de rekening toch nog een verrassing had. Er moest een (camera)inspectie gedaan worden maar er werd niet duidelijk gezegd dat dat €100 excl btw meerkosten met zich meebracht. Desalniettemin blij met geboden hulp!