K. Keen

Prima. Snelle reactie, keurige behandeling en goede communicatie. probleem vakkundig opgelost door Toonen rioleringstechniek (Iwan Toonen).

Zwolle

R. B.

Prima service. Ik ontving dezelfde dag nog een mail met uitleg van hoe de heer Toonen werkt en dat hij de volgende dag telefonisch contact op zou nemen. De volgende dag belde hij begin van de dag en... Prima service. Ik ontving dezelfde dag nog een mail met uitleg van hoe de heer Toonen werkt en dat hij de volgende dag telefonisch contact op zou nemen. De volgende dag belde hij begin van de dag en gaf mij een tijdblok wanneer hij er zou zijn.
De inspectie was snel gedaan en ook gelijk opgelost. Zelfs het leidingwerk in het keukenkastje ziet er opgeruimd uit. En hij gaf garantie op zijn werkzaamheden.
Als zeer prettig ervaren.

V. van Benthem

Prima service!

Terwolde

M. Bakker

Afspraak was snel gemaakt, meneer is vriendelijk en deskundig. Verstopping zat vrij diep , maar was toch snel verholpen. Ook een slecht doorlopend fonteintje werd schoongemaakt.

Harderwijk

C. De Jong

‘s Morgens gebeld, ‘s middags was de verstopping al opgelost. Dank je wel Iwan Toonen.

Kampen

Bourgonje

Goed.

F. Driessen

Zeer vriendelijke en zeer professionele vakman, die niet snel opgeeft. Er werd op een nette manier goed werk afgeleverd, ook al waren er een paar lastige 'hobbels' te nemen.

Yvette

Toonen rioleringstechiek kwam snel ter plaatse laat op de avond nadat ik een probleem in de wc had. Drie kwartier na mijn melding was hij bij ons. Hij heeft probleem vakkundig en professioneel... Toonen rioleringstechiek kwam snel ter plaatse laat op de avond nadat ik een probleem in de wc had. Drie kwartier na mijn melding was hij bij ons. Hij heeft probleem vakkundig en professioneel opgelost. Hij gaf zelfs aan dat bij het terugkomen van het probleem binnen twee weken hij gebeld kon worden en gratis het probleem nogmaals zal onderzoeken. Hoop niet dat dat hoeft maar wij vinden dit zeer klantvriendelijk. Wij bevelen hem graag aan voor wie problemen ondervindt.

Elburg

G J Schepers

Prima service

Lochem

Karin

Probleem makkelijk online gemeld, snel telefonisch contact en een afspraak kunnen maken. Probleem was snel verholpen.

Zwolle