Eerste keer niet geheel opgelost tweede keer gratis hersteld
Venray
W. Duijvis
Communicatie onder de maat: afspraak voor tussen 13 en 14 uur. 14.30 zelf maar gebeld, monteur komt over een uur want het is druk. Komt uiteindelijk 18.00. Klant informeren is kennelijk teveel van...Communicatie onder de maat: afspraak voor tussen 13 en 14 uur. 14.30 zelf maar gebeld, monteur komt over een uur want het is druk. Komt uiteindelijk 18.00. Klant informeren is kennelijk teveel van het goede. Klacht wel goed opgelost. Prijs is (te) fors: 199,65 voor 1 uur werken. Volgende keer plaatselijke loodgieter inschakelen. Door bouwvak nu een probleem.
Castricum
Richard Kuper
Erg goed geholpen! Erg klantvriendelijk en tips gekregen zodat het niet weer gebeurt.
Benneveld
Johan
Hele vriendelijke en leuke jongens die hun werk goed verstaan!
Beverwijk
Driessen
Alles prima verlopen
Horst
J.van Rijswijck
Zeer snel en perfect verholpen
Venlo
Muzak
Heel erg vriendelijk en snel geholpen
Best
Fam de veld
André Scherpenisse van rgz is bij ons langs geweest. Kwam snel, had het snel gevonden en voor ons opgelost! Hele aardige kundige man die ik zeker aan kan raden!
Hoeven
Pascale
Verstopping snel opgelost.
Sint-Oedenrode
Daniel
Doordat iedereen laaiend enthousiast was in de beoordelingen, zelf ook dit bedrijf bericht. Dezelfde avond nog gebeld en de dag erna zijn ze al langs geweest. Snel, afspraken nakomen en probleem...Doordat iedereen laaiend enthousiast was in de beoordelingen, zelf ook dit bedrijf bericht. Dezelfde avond nog gebeld en de dag erna zijn ze al langs geweest. Snel, afspraken nakomen en probleem oplossen (en zelfs nog nabellen om uit te leggen wat het probleem was). Daar houden we van :-)