H. Both

Goede informatie gekregen tijdens het telefoongesprek op zondag.Maandag om 9.00 uur stond Leon voor de deur. Het probleem is op een hele nette manier verholpen. Zeer tevreden.

Gouda

P. A.

Direct antwoord op mijn vraag voor een afspraak, waarbij duidelijk de kosten werden opgegeven. Afspraak punctueel nagegekomen en probleem snel verholpen. Zeer vriendelijke en nette uitvoering c. q.... Direct antwoord op mijn vraag voor een afspraak, waarbij duidelijk de kosten werden opgegeven. Afspraak punctueel nagegekomen en probleem snel verholpen. Zeer vriendelijke en nette uitvoering c. q. overleg en met goede apparatuur. Kosten zijn zeer billijk.

Stolwijk

Charlotte

Ze konden gelijk dezelfde dag langskomen en hij hield ons goed telefonisch op de hoogte van de tijd dat hij zou komen.

Bodegraven

Annemiek

Echt geweldige service. Gaan vrijdag avond op vakantie en laat dan net gisterenavond woensdag ons riool verstopt raken. Maar geen probleem en omdat hij begreep dat we op vakantie gingen dus... Echt geweldige service. Gaan vrijdag avond op vakantie en laat dan net gisterenavond woensdag ons riool verstopt raken. Maar geen probleem en omdat hij begreep dat we op vakantie gingen dus eigenlijk geen avondje konden wachten kwam hij gelijk.Vriendelijk,netjes en snel!! Echt top!!

Streefkerk

Karin

Afspraken worden nagekomen, vriendelijk in het contact en zeer zorgvuldig in zijn werk. Het afvoerprobleem is uitstekend verholpen.

Goudriaan

Gert

Telefonisch kon een snelle afspraak dezelfde dag worden gemaakt.
Vooraf werden de financiële voorwaarden helder uitgelegd.
Deze afspraak werd stipt nagekomen.
Na een kort overleg...
Telefonisch kon een snelle afspraak dezelfde dag worden gemaakt.
Vooraf werden de financiële voorwaarden helder uitgelegd.
Deze afspraak werd stipt nagekomen.
Na een kort overleg ter plekke werd slagvaardig het probleem aangepakt, waarbij voortdurend verslag werd gedaan van wat werd aangetroffen en over de voortgang.
Binnen 5 kwartier was het probleem verholpen en werd dit middels de camera onderbouwd.

Gorinchem

Annemiek

Goed geholpen. Prettig in contact. Goede uitleg en advies.

Gouda

N.

Vriendelijke mannen. Was superblij omdat ze bij alles wat ze deden uitlegden hoe en wat. Tips gaven om zaken te verkomen. Ben gewoon ECHT tevreden.

Mill

w

Bij een vermeende rioolontstopping op zaterdag gebeld met Rioolservice010. Meneer L ws zeer vriendelijk aan de telefoon en is gelijk onze kant op gereden..
Achteraf kon het probleem niet...
Achteraf kon het probleem niet worden verholpen door een verkeerde diagnose... Meneer gebeld en samen tot een mooie oplossing gekomen voor de kosten.
We hebben het allemaal weleens een keer bij het verkeerde eind maar de keurige service van het op tijd komen en keurig te woord worden gestaan en de goede oplossing voor de kosten maakt dat ik niet zou schomen deze meneer nog eens te bellen..

Leerdam

Dirk/ D

Leon Bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematiek. Daarbij was het nog niet de noodzaak om het... Leon Bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematiek. Daarbij was het nog niet de noodzaak om het probleem in het weekend op te lossen. De maandag heeft hij na analyse vakkundig en zonder enig overlast de verstopping verholpen en vermeld waardoor de verstopping is veroorzaakt. Tevens heft hij met een camera kunnen laten zien dat de leiding geheel is gereinigd waarbij hij heeft aangegeven waar in het rioleringsstelsel het probleem zich voordeed en wat de oorzaak hiervan was. zeer tevreden.

Ouderkerk aan den IJssel