Astrid

Mijn ervaring is goed. Vind Willem vriendelijk en lost het probleem direct op ben er echt blij mee.

Veghel

E. Swart

Sasha van RRS heeft snel en vakkundig mijn riool verstopping verholpen en goed advies gegeven om verdere problemen te voorkomen. Ik ben heel tevreden!

Alkmaar

We belden Riool Service Ruben Bouma dat we een probleem hadden met het riool dat niet doorloopt, met gevolg veel wateroverlast, ze waren binnen een half uur hier. Ze hebben het probleem aangehoord... We belden Riool Service Ruben Bouma dat we een probleem hadden met het riool dat niet doorloopt, met gevolg veel wateroverlast, ze waren binnen een half uur hier. Ze hebben het probleem aangehoord en zijn met camera het riool gaan inspecteren. Het probleem leek op gemeente grond te zitten , ze hebben toen de gemeente gebeld en gewacht tot er iemand van hen ter plekke was. Hebben toen vervolgens het riool doorgespoten zodat we het weekend doorkomen zonder te veel wateroverlast, en de gemeente komt maandag het probleem verder oplossen. Onze dank aan Ruben voor het snel en correct handelen 👍

Veldhoven

Richard van der Sijde

Rioolservice 010 communiceren vooraf duidelijk wat ze gaan/kunnen doen en wat het gaat kosten. Ze waren binnen een uur op locatie en hebben het probleem vakkundig en grondig aangepakt en opgelost.... Rioolservice 010 communiceren vooraf duidelijk wat ze gaan/kunnen doen en wat het gaat kosten. Ze waren binnen een uur op locatie en hebben het probleem vakkundig en grondig aangepakt en opgelost. Na de werkzaamheden hebben ze keurig informatie verschaft wat de situatie is en welke werkzaamheden ze uitgevoerd hebben. Daarbij hebben ze goed advies gegeven en punten waar we op moeten letten. Het kost wat geld, maar ben zeer tevreden.

Hardinxveld-Giessendam

Leon en yoeri werken efficiënt en vakkundig

Gouda

j.j.van der werf

Snel en goed het probleem opgelost

ammerstol

Rosmalen

Riwela

De eerste keer ging zijn materiaal kapot en de tweede keer was het verholpen

Berghem

Klustotaal Martin Hoeflaak

Prima en snelle service

GORINCHEM

Alicia

Heel slecht bedrijf!!
Wc was in eerste in statie niet goed ontstopt.
Heel slecht bedrijf!!
Wc was in eerste in statie niet goed ontstopt.
Nu bel ik 3 weken later om het dit keer wel goed te ontstoppen. Word er gezegd dat ik het opnieuw zal moeten betalen en dat er nog een weekend toeslag bij boven op komt. Dit lijkt wel oplichterij. contact aan de telefoon was nog slechter. Meneer reageert heel onprofessioneel meneer zet mij gewoon op stil terwijl ik nog midden in mijn verhaal ben. Kon ook totaal geen passende oplossing aanbieden en bleef stand houden dat ik opnieuw moet betalen. Echt gekke werk!!!

Heerenveen