Eric

Één telefoontje was voldoende, geen losse beloftes, duidelijke taal, meedenken en een heel correcte uitvoering van de werkzaamheden op de afgesproken tijd.

Eduard

Prima geholpen. De verstopping van de afvoer keuken was snel verholpen.

Deventer

Roelofs

Prima service. Goede uitleg van het probleem en uiteraard deskundig het probleem verholpen.

Nunspeet

Paul Kempers

Iwan heeft ons op voortreffelijke wijze geholpen bij het ontstoppen van onze keukenafvoer. Nadat hij met twee diktes van rioolveren de weg al een beetje had vrijgemaakt (waarbij de dikste veer... Iwan heeft ons op voortreffelijke wijze geholpen bij het ontstoppen van onze keukenafvoer. Nadat hij met twee diktes van rioolveren de weg al een beetje had vrijgemaakt (waarbij de dikste veer uiteindelijk niet door de bochten kwam) heeft hij de hogedrukslang erop gezet met enige improvisatie, waardoor de afvoer toch vrij kwam en nog steeds prima loopt.
Uiteindelijk kregen we nog een goede tip over verder schoonmaken van de leiding (m.b.v. soda en schoonmaakazijn) en onze dag was weer goed. Ik hoop uiteindelijk de zijne ook, want aan het eind bleek dat zijn telefoon zoek was. Hopelijk is dat voor hem opgelost!

Harderwijk

E.Gijsen

Duidelijke communicatie en afspraak. Netjes gewerkt en opgeruimd. Eerlijke prijs.

epe

Chris Kuin

Probleem met de beluchting van het riool van de wc, werd prima opgelost, geen gorgelende wc pot meer!

F.A.M.Smit

Supersnelle en goede service. Kwam al binnen een uur, nadat ik hem had gebeld

Raalte

Ariejan Muller, Koeweg Epe

Snelle reactie, idem analyse en uitvoering. Bovendien een prettige en communicatieve vent.

Epe

André van Bennekom

Snel, vakkundig en vriendelijk, prima geholpen!

P. Hansum

Wat een snelle service van deze enthousiaste vakman. Fijn dat we weer kunnen doorspoelen en hij met zijn camera het probleem wist te vinden en binnenkort de klus komt afmaken door een deel van het... Wat een snelle service van deze enthousiaste vakman. Fijn dat we weer kunnen doorspoelen en hij met zijn camera het probleem wist te vinden en binnenkort de klus komt afmaken door een deel van het riool te vervangen.

Harderwijk