E.

Zeer vakkundig,vriendelijk en snel

Tybaertstraat

Merlijn

Mijn hardnekkige verstopping van WC was binnen een uur verholpen, erg goede service!

warnsveld

B.C.

Snelle en efficiente hulp.

Goor

A.

Goede en snelle hulp.

Hoornsterzwaag

H.

Zoals boven beschreven: snel, vriendelijk, deskundig, goede communicatie en goed advies.

Doetinchem

John

Zeer vriendelijk aan de teleoon.
Snel geholpen en een zeer nette en vriendelijke man die het probleem heeft opgelost.
Werkt ook zeer netjes.

Haren

G.

Wij zijn zeer tevreden. Het probleem was snel opgelost en vooraf was duidelijke communicatie over de te verwachten kosten en overleg wanneer de medewerker zou komen.

Hardenberg

R.P.

Netjes geholpen, ondanks feit dat 2 dagen later alsnog een afsluitring moest worden vervangen onder de gootsteen.
Zelf gedaan aangezien op deze verstopping geen garantie kon worden gegeven....
Zelf gedaan aangezien op deze verstopping geen garantie kon worden gegeven. Wel advies om aansluitingen te veranderen om in de toekomst problemen te voorkomen.

Burgh-Haamstede

H

Wij hadden verstopping in de badkamer, dit is snel en professioneel opgelost.

Roden

A.A.

Op kerstavond 2017 liepen we tegen een acute verstopping aan. Een belletje naar RRS ( callcentrum) en heel snel werd alles in het werk gesteld. Medewerker belde netjes hoelaat hij dacht er te zijn.... Op kerstavond 2017 liepen we tegen een acute verstopping aan. Een belletje naar RRS ( callcentrum) en heel snel werd alles in het werk gesteld. Medewerker belde netjes hoelaat hij dacht er te zijn. Liep precies zo. Euvel was snel verholpen gelukkig. Bejegening was prima en service ook.

Hoogerheide