Ive Martis (Salessharks)

Was snel aanwezig en binnen 10 minuten probleem opgelost en advies gegeven.

Best

Ottenheijm

Geweldige service, goed bereikbaar, probleem snel opgelost, klantvriendelijk en met goede tips ter voorkoming van problemen.

Eindhoven

van de Voort

Vakman

Veldhoven

Riool Service Budel

Heel goed. Ze hadden mij zelf teruggebeld - al had ik geen voicemail achtergelaten. Ik ben dezelfde middag geholpen - bij andere bedrijven moest ik 1 a 2 dagen wachten nog. Erg goede en deskundig... Heel goed. Ze hadden mij zelf teruggebeld - al had ik geen voicemail achtergelaten. Ik ben dezelfde middag geholpen - bij andere bedrijven moest ik 1 a 2 dagen wachten nog. Erg goede en deskundig service.
Goede uitleg van aanpak gegeven en hoe te voorkomen in de toekomst

Eindhoven

Prettig contact, keurige aankondiging van aankomst. Ik werd 3 kwartier gebeld met mededeling dat monteurs onderweg waren. Beoogde aankomsttijd ruimschoots gehaald.

Ottersum

Vivianne Hoeberichts

Deskundig, duidelijke uitleg, bleef doorzetten om volledige probleem op te lossen en slaagde daar uiteindelijk in

Odijk

stef van de Pasch

Snelle afhandeling. snel door wat het probleem was.

Velden

Robert van Veldhoven

Snelle service en eerlijk advies

Veldhoven

J. Vrolijks

Type niet lullen maar poetsen, alhoewel het echte poetsen na afloop heb ik zelf gedaan.
Ik zou aanraden om als eerste een doek of mat op de vloer te leggen om eventele knoeien of vlekken op de vloer te voorkomen.

Gennep

Margo van der Horst

Vriendelijke man werkt snel en keurig probleem opgelost ben er erg blij mee.

Boekel