Vriendelijk, erg deskundige aanpak! Zeer tevreden!
Echt
L
Hele fijne, snelle oplossing van ons probleem. Helaas echter wel behoorlijk prijzig. Maar over de service niets dan lof.
Sittard
S.
In onze garage kwam het water omhoog uit de afvoer tijdens regenbuien. Contact opgenomen met Riool Onderhoud Limburg. Dave en zijn collega hebben op een snelle en nette manier het probleem...In onze garage kwam het water omhoog uit de afvoer tijdens regenbuien. Contact opgenomen met Riool Onderhoud Limburg. Dave en zijn collega hebben op een snelle en nette manier het probleem geconstateerd en verholpen (goot van de garage zat vol met dennennaalden, doordat er geen roostertje op de afvoerpijp van de dakgoot zat). Behalve de verstopping hebben ze ook direct de andere afvoeren gecontroleerd om zeker te zijn dat er verder geen problemen meer zouden kunnen ontstaan. We zijn op een nette manier geholpen door heren die met goed materiaal en ervaring te werk gaan. Mochten we nog een keer een probleem hebben, dan weten we wie we moeten bellen!
Koningsbosch
Rob
Na gebeld te hebben door geschakeld naar een riool specialist bij mij in de buurt, na een zeer vriendelijk gesprek direct afspraak gemaakt, netjes van te voren gebeld dat hij er aan kwam en bij...Na gebeld te hebben door geschakeld naar een riool specialist bij mij in de buurt, na een zeer vriendelijk gesprek direct afspraak gemaakt, netjes van te voren gebeld dat hij er aan kwam en bij aankomst kennis gemaakt met een zeer sympatieke jongeman die zeer vakbekwaam over kwam en alles goed uitlegde, vervolgens aan de slag gegaan eerst met een camera om te kijken waar de verstopping zat daarna met hoge druk alles opengemaakt en erna nogmaals met de camera controleert of alles werkelijk vrij was en wat de oorzaak er van was die dan ook al snel gevonden was, vervolg afspraak is gemaakt hoe nu verder om in de toekomst geheel van het probleem af te zijn, zeer dik te vrede over dit bedrijf en een aanrader!!
Hoensbroek
M
Op zaterdagavond rond 19.00u gebeld, duidelijke info gekregen over prijs en tijdstip van ter plaatse kunnen komen. Probleem kundig aangepakt, snel opgelost. Duidelijke uitleg over wat er gaat...Op zaterdagavond rond 19.00u gebeld, duidelijke info gekregen over prijs en tijdstip van ter plaatse kunnen komen. Probleem kundig aangepakt, snel opgelost. Duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Zou zondermeer verder aanbevelen.
Kerkrade
marcel
Dave en danny zijn twee ervaren en vooral harde werkers die bij ons thuis een sleuf van 9 meter en 80 cm diep gegraven hebben met de schop en een totaal nieuwe buis (wasmachine, wc, etc etc) gelegd...Dave en danny zijn twee ervaren en vooral harde werkers die bij ons thuis een sleuf van 9 meter en 80 cm diep gegraven hebben met de schop en een totaal nieuwe buis (wasmachine, wc, etc etc) gelegd hebben in een zandbed, daarna weer de sleuf dichtgegooid met de uitgegraven grond rond half vier waren de beide al klaar, klasse en zeer professioneel
bunde
F.J.
Snelle service en vakkundige oplossing van een verstopte WC bij mij aan huis.
Posterholt
H.J.
Het was een beetje onduidelijk op welk tijdstip de heren zouden komen, maar voor de rest ben ik dik tevreden
Sittard
Bert L.
Gedreven inclusief tips voor onderhoud
Maastricht
Jean
Vriendelijke vakman waarmee makkelijk een afspraak te maken was. Goed opgelost en ook nog goed advies gegeven.