w

Bij een vermeende rioolontstopping op zaterdag gebeld met Rioolservice010. Meneer L ws zeer vriendelijk aan de telefoon en is gelijk onze kant op gereden..
Achteraf kon het probleem niet...
Achteraf kon het probleem niet worden verholpen door een verkeerde diagnose... Meneer gebeld en samen tot een mooie oplossing gekomen voor de kosten.
We hebben het allemaal weleens een keer bij het verkeerde eind maar de keurige service van het op tijd komen en keurig te woord worden gestaan en de goede oplossing voor de kosten maakt dat ik niet zou schomen deze meneer nog eens te bellen..

Leerdam

Martin

Snelle en goede service

Munstergeleen

Dirk/ D

Leon Bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematiek. Daarbij was het nog niet de noodzaak om het... Leon Bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematiek. Daarbij was het nog niet de noodzaak om het probleem in het weekend op te lossen. De maandag heeft hij na analyse vakkundig en zonder enig overlast de verstopping verholpen en vermeld waardoor de verstopping is veroorzaakt. Tevens heft hij met een camera kunnen laten zien dat de leiding geheel is gereinigd waarbij hij heeft aangegeven waar in het rioleringsstelsel het probleem zich voordeed en wat de oorzaak hiervan was. zeer tevreden.

Ouderkerk aan den IJssel

A.C.

Kwamen snel ter plaatsen (volgende dag, want ik had geen haast) ik had een verstopping van de wasmachine afvoer. Blijkbaar speelde het probleem zich 7,5 meter diep af, dus ik had het zelf niet... Kwamen snel ter plaatsen (volgende dag, want ik had geen haast) ik had een verstopping van de wasmachine afvoer. Blijkbaar speelde het probleem zich 7,5 meter diep af, dus ik had het zelf niet kunnen fixen. De vakman gelukkig wel, stond vrij snel weer buiten. Prima service!

Utrecht

Carol

Nette vaklui, goede uitleg van het probleem was en hebben verschillende oplossingen aangeboden zodat we zelf de best passende voor ons konden kiezen.

Veldhoven

D

Snel en vakkundig.

Helmond

J

We zijn super goed geholpen. Het was zaterdagmiddag, maar dat was geen probleem. Goed werk geleverd.

Hoornaar

Lenie

Snelle en goede afhandeling van het probleem

Maasbree

F.

De loodgieter verscheen ruim op tijd op de afspraak. Het probleem werd binnen een kwartier opgelost. Duidelijke uitleg en advies ontvangen. Een echte vakman.

Heerlen

M

Goede communicatie en goed afspraken. Komen met verschillende oplossingen-adviezen. Alles goed gerepareerd en gecontroleerd. Ik had twee lekkage bij regenpijpen.

provencehof 18