Ben zeer tevreden over de vakman?üëç?üèª?üëç?üèª?üëç?üèª
Gennep
Y
Makkelijk te bereiken. Kwam in de avond. Was heel behulpzaam. Vriendelijk. Was binnen een uur klaar met onze erg erg verstopte afvoer. Onze complimenten. Beveel iedereen aan.
Leerdam
Y
Leerdam
A
Snel geholpen en in ÈÈn keer van het probleem af.
Amersfoort
R.J.F.
Snelle en perfecte service.
Hank
H
Snelle, professionele en vriendelijke service!
Veldhoven
M.J.M.
Prima geholpen. Monteur had heel snel door waar de verstopping zat en handelde dienovereenkomstig.
Nuth
J.L.
De vakman stond mij vriendelijk en duidelijk te woord toen ik belde over onze verstopte douche-afvoer. Hij communiceerde helder over de extra weekend-kosten en kwam redelijk snel ter plaatse. Het...De vakman stond mij vriendelijk en duidelijk te woord toen ik belde over onze verstopte douche-afvoer. Hij communiceerde helder over de extra weekend-kosten en kwam redelijk snel ter plaatse. Het probleem werd voortvarend aangepakt en verholpen. Al met al een prettige ervaring bij een onprettig probleem.
Steenwijk
Willy
Zeeeeer snelle service. 13.15 u gebeld 14.15u aanwezig op Zondag. Zeer kundig, goed advies en heel netjes gewerkt.Binnen 20 min probleem opgelost. Ik zal Dave bij iedereen aanbevelen. Klasse!!!