Monique

Snelle service, en gelukkig van ons probleem af. De man heeft het vakkundig gerepareerd en de verstopping verholpen.

Marijenkampen

s

Aardig en goed personeel

Capelle aan den IJssel

J

Snelle service deskundig opgelost goede tips

Baexem

Piet

Hoewel het geen spoed was, toch direct komen helpen en terwijl het reeds donker was toch snel het probleem opgelost.

Kelpen-Oler

Eva

Kundige en ervaren vakman

Sittard

Karishma K.

Uitstekend binnen 15 min probleem opgelost we kunnen weer normaal douchen :)

Lelystad

Conny

Prima, vlot en netjes

Nieuwerkerk aan den IJssel

Tom

RSB heeft de zaak goed afgehandeld.
RSB heeft de zaak goed afgehandeld.
Echter over een aspect ben ik minder te spreken en dat is de werkwijze van de site Rioolprobleemkwijt. Ik word doorverbonden met een bedrijf uit Budel. Van het bedrag wat ik moest betalen bestaat toch een behoorlijk deel uit de reistijd die in rekening wordt gebracht.
En dan vraag ik me af of er niet 'n bedrijf uit Veldhoven of evt. nog Eindhoven is dat is aangesloten bij uw organisatie waardoor de rekening voor mij toch lager uit had kunnen vallen.
Dat is de reden waarom ik "nee" heb ingevuld bij bovenstaande vraag en mijn totaaloordeel op een "5" is uitgekomen

Veldhoven

G

Snel opgelost. ( geweldig bedrijf )

Zeewolde

V

Wat een snelle service, we konden dezelfde dag worden geholpen. Daarnaast werd een ander probleem ivm afvoer ook nog gesignaleerd en opgelost! We hadden dit zelf (nog) niet in de gaten. Bedankt voor... Wat een snelle service, we konden dezelfde dag worden geholpen. Daarnaast werd een ander probleem ivm afvoer ook nog gesignaleerd en opgelost! We hadden dit zelf (nog) niet in de gaten. Bedankt voor de snelle service en oplettendheid!

Knegsel