F

Goede service. Gespecialiseerde vakman.

Echt

M

Goede bereikbaarheid, vriendelijk en snel geholpen!

Brunssum

C.W.

Wegens late levering van een defect onderdeel van ontstoppingsapparatuur kon monteur niet op afgesproken tijd komen maar is daarom wel op zondag gekomen om ons alsnog zo snel mogelijk te... Wegens late levering van een defect onderdeel van ontstoppingsapparatuur kon monteur niet op afgesproken tijd komen maar is daarom wel op zondag gekomen om ons alsnog zo snel mogelijk te helpen.Goede communicatie en prima uitleg! Wij zijn heel tevreden.

Brunssum

j

Goed geholpen

MERKELBEEK

frans

Geweldige vakman

sittard

J.J.

Dave van der wijk een fijne rioolvakman die ons goed heeft geholpen ( we hebben geen emmers met water meer in de kelder na flinke regenbui ) Dave bedankt en tot ziens, maar dan bij andere adressen... Dave van der wijk een fijne rioolvakman die ons goed heeft geholpen ( we hebben geen emmers met water meer in de kelder na flinke regenbui ) Dave bedankt en tot ziens, maar dan bij andere adressen die problemen hebben met hun riool.

GEULLE

Frans

Super ervaring, goed geholpen en heel goed meegedacht.

Schinnen

R

Daar zit je met je probleem. Gelukkig niet voor lang. Ons probleem vakkundig en snel verholpen. Dankzij de vriendelijke vakman Dave van der Wijk.

Schinnen

richard

Kundige jonge man

echt

Els

Ik werd snel geholpen door Dave van der wijk.
Rustig en aardig en beantwoorden geduldig mijn vragen.
Bij problemen mag hij zeker weer komen.

Geleen