Bedrijf was snel aanwezig ik heb mijn twijfels of het helemaal goed zit, maar Willem heeft gezegd dat hij dan terugkomt.
Berghem
Frits
Prima mannen, deskundig en communicatief Advisering ook prima
Voorburg
Jos
Direct dezelfde dag geholpen, heel fijn. Ook veel advies gegeven voor de toekomst als we de keuken gaan vervangen.
Mierlo
S
Zeer tevreden, prima service, zeer snel geholpen!!
Geleen
Sandra/S
Kwamen 40 min te laat maar ondanks verder geen klachten.
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Chaim
Na een helder en vriendelijk telefoontje was er binnen korte tijd een afspraak gemaakt en het probleem werd vakkundig opgelost.
Heerlen
Akke
Rest ligt aan de gemeente. Buis bleken wortels van gemeentegrond door te groeien en via de gemeente is later geÔnspecteerd dat de hele buis op is. Ze stellen voor om nieuwe buis onder parkee-plaats...Rest ligt aan de gemeente. Buis bleken wortels van gemeentegrond door te groeien en via de gemeente is later geÔnspecteerd dat de hele buis op is. Ze stellen voor om nieuwe buis onder parkee-plaats te plaatsen. Ligt nog zo als door jullie achter gelaten, met gat in tuin en dop eraf zodat onze toilet niet meer overstroomt.
Over communicatie; is tegenwoordig erg in om voor klantenbinding aan allerlei protocollen te houden. PAS op dat iedereen zichzelf ook blijft. Dat is echte communicatie. Hier was dat zeker het geval en dat waardeer ik.
Almere
S.C.J.