Henry

G

Snelle service

Venray

M.R.

Ik ben snel, vakkundig en professioneel geholpen door Eduard Pool. Echt een vakman en zeer tevreden. Als ik weer problemen heb weet ik wie ik benader voor het probleem! Nogmaals dank!

Almere

G

Ik was sinds twee weken niet in staat in geen manier om het wc te ontstoppen en hij heeft alles gecontroleerd, de wc afgehaald en de wc en riool ontstopt en ook de andere delen van de huis gecheckt.... Ik was sinds twee weken niet in staat in geen manier om het wc te ontstoppen en hij heeft alles gecontroleerd, de wc afgehaald en de wc en riool ontstopt en ook de andere delen van de huis gecheckt. Was opgelost echt professioneel

Rotterdam

MHJ

Goede bereikbaarheid. Prima geadviseerd.
Goede bereikbaarheid. Prima geadviseerd.
Snelle afspraak. Er werd goed gekeken waar het probleem zat en dit werd opgelost. Daarna werd nog even verder gekeken maar gelukkig geen verdere problemen gevonden.
Zeer tevreden. Zal dit bedrijf indien noodzakelijk zeker een volgende keer weer vragen.

SITTARD

Thijs

Vriendelijk en professioneel geholpen.

Schinveld

f

Accuraat en vriendelijk optreden.

Kerkrdae

J.K.

Telefonisch probleem gemeld; werd goed op gereageerd. Snelle afspraak geregeld.
Monteur werkte adequaat. Probleem gevonden maar kon niet direct worden opgelost. Offerte komt nog

De Lier

John

Ik belde gisteren morgen naar rioolprobleemkwijt.
Zou worden teruggebeld.
Ik belde gisteren morgen naar rioolprobleemkwijt.
Zou worden teruggebeld.
Toen dat niet gebeurde vanmorgen opnieuw gebeld. Ik werd nu onmiddellijk doorverbonden met Riwela Rioleringswerken. Die was in ruim een uur aanwezig. Perfect geholpen. De centrale kan nog aan efficiency winnen; de vakman is helemaal okÈ.

Boxtel

Margriet

We werden snel geholpen en het probleem was binnen 5 minuten opgelost. Ik kan geen minpunten bedenken, vandaar 5 x een 10.

Geldrop