Het was een beetje onduidelijk op welk tijdstip de heren zouden komen, maar voor de rest ben ik dik tevreden
Sittard
Micha
Snel, eerlijk, klantgericht en vriendelijk!
Rotterdam
Bert L.
Gedreven inclusief tips voor onderhoud
Maastricht
J.
Binnen een dag werd vakkundig en snel het probleem opgelost.
Breda
Jean
Vriendelijke vakman waarmee makkelijk een afspraak te maken was. Goed opgelost en ook nog goed advies gegeven.
Limbricht
Benjamin
Extreem snel geholpen, de specialist was binnen twee uur bij ons thuis en had het probleem super snel verholpen. Hele aardig meneer die gelijk een paar tips gaf om de verstopping in de toekomst te...Extreem snel geholpen, de specialist was binnen twee uur bij ons thuis en had het probleem super snel verholpen. Hele aardig meneer die gelijk een paar tips gaf om de verstopping in de toekomst te voorkomen.
Boskoop
Sandy
Snel opgelost.
Geertruidenberg
Wilma
S gravenmoer
Henk
Ik ben zeer tevreden hoe het probleem met de verstopping van de riolering is opgelost. eerst ontstopt en daarna gereinigd. Nijhuis heeft goede vakmensen en prima apparatuur. correcte...Ik ben zeer tevreden hoe het probleem met de verstopping van de riolering is opgelost. eerst ontstopt en daarna gereinigd. Nijhuis heeft goede vakmensen en prima apparatuur. correcte communicatie zowel met kantoor als met de uitvoering.
Henk
Hengelo
T
Monteurs Erik en Rik hebben mijn riolering vlot en effectief schoongemaakt waardoor ik binnen 30 minuten weer gebruik kon maken van mijn keukenkraan. De monteurs waren niet alleen deskundig maar ook...Monteurs Erik en Rik hebben mijn riolering vlot en effectief schoongemaakt waardoor ik binnen 30 minuten weer gebruik kon maken van mijn keukenkraan. De monteurs waren niet alleen deskundig maar ook klantgericht/vriendelijk. Ik heb ook advies gekregen hoe ik een ontstopping in de toekomst kan voorkomen. Heel fijn!