A.S.

Stinissen rioolservice was snel te plaatse. Voor wat wij dachtten een ontstopping. Het bleek de terugslagklep te zijn. Na controle en reinigen heeft men wat advies gegeven. En nu werkt alles weer.

Venlo

Ton

We zijn snel en goed geholpen door Stefan Hardt.

Oosteind

D

Prima bedrijf. Door de telefoon al goed geholpen. Omdat ik zelf moest werken kwam er iemand in huis om ze binnen te laten. Gebeld met de vraag of ze een half uurtje voor ze op het adres waren konden... Prima bedrijf. Door de telefoon al goed geholpen. Omdat ik zelf moest werken kwam er iemand in huis om ze binnen te laten. Gebeld met de vraag of ze een half uurtje voor ze op het adres waren konden bellen. Dit was geen enkel probleem. Verteld wat er moest gebeuren en Erik had de klus zo gepiept.
Ook tegen een zeer schappelijke prijs!
Zeker aan te raden dit bedrijf.

Tiel

Kees

Ik kreeg keurig uitleg, in beide gevallen, werd netjes en snel geholpen en kreeg goed advies met een blik op de kosten. Heel fijn geholpen gewoon.

Vlaardingen

M.

Uitstekkend dienst

Zoetermeer

petra

De verstopping is prima opgelost!

Nieuwegein

F.

Precies op de afgesproken tijd waren de mannen aanwezig en hebben alles hersteld. Op een schaal van 1 tot 10 krijgt dit bedrijf een 11! Fijne snelle service en vriendelijke mensen en dat tegen een... Precies op de afgesproken tijd waren de mannen aanwezig en hebben alles hersteld. Op een schaal van 1 tot 10 krijgt dit bedrijf een 11! Fijne snelle service en vriendelijke mensen en dat tegen een redelijke prijs.

F.

Goed te woord gestaan via de telefoon, na 2 uur stond er een vakman op de stoep. Het probleem kon niet direct helemaal opgelost worden, maar er is een tijdelijke voorziening getroffen en een... Goed te woord gestaan via de telefoon, na 2 uur stond er een vakman op de stoep. Het probleem kon niet direct helemaal opgelost worden, maar er is een tijdelijke voorziening getroffen en een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Prima service!

A.J.

Totaal van melding probleem tot afhandeling: Netjes en vooral professioneel (incl advies)

rotterdam