A.A.

Ik had een afspraak gemaakt voor camera-inspectie op donderdag 31 mei, maar door miscommunicatie bleek de persoon die toen wel kwam (keurig op tijd) daar niet van op de hoogte en had geen camera bij... Ik had een afspraak gemaakt voor camera-inspectie op donderdag 31 mei, maar door miscommunicatie bleek de persoon die toen wel kwam (keurig op tijd) daar niet van op de hoogte en had geen camera bij zich. Wel snel een nieuwe afspraak gemaakt, die goed werd nagekomen.

Baarn

frans

Geweldige vakman

sittard

Erwin

Na 15 jaar gebruik liep ons urinoir niet meer door. Alle tips en chemische ontstoppers gebruikt zonder succes. Via rioolprobleemkwijt in contact gekomen met Smit riooltechniek. De afspraak was zeer... Na 15 jaar gebruik liep ons urinoir niet meer door. Alle tips en chemische ontstoppers gebruikt zonder succes. Via rioolprobleemkwijt in contact gekomen met Smit riooltechniek. De afspraak was zeer snel gemaakt. De heren hebben in no time het probleem opgelost. Naast de verstopping is de verdere afvoer tot aan de valpijp ook gereinigd. We kunnen er weer 15 jaar tegenaan. Top.

Den Haag

H.J.

Half uur gewerkt, probleem niet opgelost, wel 99 euro kwijt. Bedrag staat niet in verhouding tot de inspanning.

Hoeven

Ellen

Snel en vakkundig probleem opgelost

Vleuten

F

Op de dag zelf gekomen en niet kunnen verholpen! Ze zouden de volgende dag terug bellen om het af te maken! We zijn nu een maand verder, maar ze moeten nog steeds bellen! Service gericht zijn ze... Op de dag zelf gekomen en niet kunnen verholpen! Ze zouden de volgende dag terug bellen om het af te maken! We zijn nu een maand verder, maar ze moeten nog steeds bellen! Service gericht zijn ze zeker niet!!!

De Meern

n

Snel/aardig/netjes

Capelle aan den IJssel

F

Vreemd probleempje snel opgelost en mocht het zich toch snel de kop weer opsteken komt gratis terug

Geertruidenberg

E

Toilet verstopt. Ander hedrijf had dit al geconstateerd met een camera: volgens dat bedrijf moest de pot eraf. Stefan kwam met een grote spuit, spoot een keer en zei dat het opgelost was. Volgende... Toilet verstopt. Ander hedrijf had dit al geconstateerd met een camera: volgens dat bedrijf moest de pot eraf. Stefan kwam met een grote spuit, spoot een keer en zei dat het opgelost was. Volgende dag zelfde probleem, teruggebeld, zou komen maar kwam tot twee keer toe niet. uiteindelijk op zaterdag gekomen: conclusie was dat de pot eraf moest maar dat kon hij zelf niet. Hij zou een collega sturen. Die is tot op de dag van vandaag niet geweest. Ik ga maar een ander bedrijf bellen

Den hout

K

Nette en aardige man en heeft me gelukkig goed kunnen helpen

Utrecht