Vakman die mijn ontstopping snel heeft verholpen! En vriendelijk
Uden
Wille
Meteen beschikbaar, vakkundig ons probleem opgelost, en goed advies achtergelaten, een aanrader.
Den Bosch
Hanny van Doornmalen
Dik tevreden! Was vlot aanwezig. Probleem snel verholpen voor een normaal tarief. Vriendelijk correct betrouwbaar. Bel gerust mocht het nodig zijn.
Ammerzoden
Fam Verhoeven
Snel, duidelijk en vriendelijk. Eerlijke prijs. Een aanrader.
Nistelrode
van Els
Super service. Binnen 45 minuten was Willem ter plaatse en heeft ons van onze verstopping verholpen! Volgende keer weten we weer waar we heen moeten bellen! Bedankt voor de goede en snelle service....Super service. Binnen 45 minuten was Willem ter plaatse en heeft ons van onze verstopping verholpen! Volgende keer weten we weer waar we heen moeten bellen! Bedankt voor de goede en snelle service. Wij zijn super tevreden!
Huisseling
Tosca
Hele snelle vriendelijke reactie! Probleem snel opgelost, en denkt met je mee! Heel prettig.
Veghel
Gert
Zeer tevreden!
Zaltbommel
Pascale
Verstopping snel opgelost.
Sint-Oedenrode
Betty van Lieshout
Super snel geholpen. heel aardige en bekwame man
VEGHEL
Rob Troost
Hij heeft erg netjes gewerkt, de stoep moest opengebroken worden. Dit is ook weer keuring terug gelegd. probleem is verholpen. kortom zeer tevreden.