Arnout Kestemont

Ik had een aanvraag gedaan via de website omdat er een geur hing die volgens mij uit de riolering kwam. Nog geen uur later stond er een vakman voor mijn deur (dat had ik niet verwacht) om mijn... Ik had een aanvraag gedaan via de website omdat er een geur hing die volgens mij uit de riolering kwam. Nog geen uur later stond er een vakman voor mijn deur (dat had ik niet verwacht) om mijn riolering te reinigen. De riolering was echter kraaknet, dus heeft hij mij proberen helpen door een product in de leidingen te gieten.

Jette

Hendrickx

Lubbeek

Jordy

De rioolspecialist was een nette gast, die snel en zorgvuldig zijn werk deed. Het probleem was binnen 24 uur na het bellen al opgelost, dus ik zeg; top!

Wildeman

Een hele vriendelijke monteur is hier geweest en heeft alles heel duidelijk uitgelegd en voor ons het belangrijkste, de verstopping is opgelost. Heel erg bedankt.

Rions

Goed geholpen met eerlijk en gedegen advies mbt eventuele toekomstige problemen

Hessels

Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan. Ik had binnen het uur twee monteurs bij mij. Deze hebben, naar mijn mening heel professioneel gehandeld en waren ook zeer klantvriendelijk.

A.

Wc zat verstopt. Afspraak was snel gemaakt. Eenmaal aanwezig is het probleem snel en deskundig verholpen.

Goirle

Gerard

Heel goede service en zeer vriendelijk personeel.

en precies volgens afspraak.

oisterwijk

Ingrid

Na telefoontje dezelfde dag geweest en opgelost

Oisterwijk

Danielle

Perfecte, nette en snelle service. Betrouwbaar.

Kaatsheuvel