Sandra Schemering

Wij hadden een ernstige verstopping in onze keuken die uiteindelijk ver onder de vloet opgelost moest worden. Wat ik vooral fijn vond is dat het snel en kundig werd opgepakt en opgelost. Wat ben ik... Wij hadden een ernstige verstopping in onze keuken die uiteindelijk ver onder de vloet opgelost moest worden. Wat ik vooral fijn vond is dat het snel en kundig werd opgepakt en opgelost. Wat ben ik blij eindelijk een loodgieter te hebben gevonden die eerlijk en transparant is ! De prijs was heel erg netjes voor het werk wat ze hebben gedaan. Dank jullie wel samen, ik ben zo blij ! Groetjes, Sandra Schemering

Utrecht

Anke

Snel handelen, anticiperen en toch de tijd nemen om naar de beste oplossing te zoeken. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop jullie het probleem hebben gevonden (gasleiding door de rioolbuis) en... Snel handelen, anticiperen en toch de tijd nemen om naar de beste oplossing te zoeken. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop jullie het probleem hebben gevonden (gasleiding door de rioolbuis) en opgelost.

Druten

Rob Verboom

Snel en duidelijk, komen ook met de juiste en snelle oplossing. Gaf ook goed advies, en laat de klant zelfs meekijken.

Tiel

Maurice

's ochtends gebeld, in de middag kwamen ze al langs. Duidelijke analyse van het probleem, goede uitleg en vakkundig verholpen. Professionele apparatuur en kundige medewerkers. Werken ook nog eens... 's ochtends gebeld, in de middag kwamen ze al langs. Duidelijke analyse van het probleem, goede uitleg en vakkundig verholpen. Professionele apparatuur en kundige medewerkers. Werken ook nog eens bijzonder netjes.

Woudrichem

Mark

Kubus zou komen tussen 16:00 en 17:00 uur maar hij is nooit geweest en telefonisch niet bereiken. Kansloos als ze je zo in shit laten zitten

Waalwijk

A.B

Zeer fijn en professioneel geholpen. Op zondagavond gebeld en volgende ochtend om 10u op de stoep! Snel het probleem gevonden en vakkundig opgelost. Vriendelijke jongeman die duidelijk alles uitlegt... Zeer fijn en professioneel geholpen. Op zondagavond gebeld en volgende ochtend om 10u op de stoep! Snel het probleem gevonden en vakkundig opgelost. Vriendelijke jongeman die duidelijk alles uitlegt en gelijk aan de slag gaat!

Tiel

Sebastiaan

Prima eerste ervaring. Zelfde dag nog geholpen, klantvriendelijk. Kortom uitstekende service

Drunen