Ik heb voor de tweede keer een fantastische ervaring opgedaan bij Retil Oud-Beijerland. Ik had een Iphone die ik gekregen had dus niet bij hen gekocht waar ik problemen mee had daar ik hem niet kon...Ik heb voor de tweede keer een fantastische ervaring opgedaan bij Retil Oud-Beijerland. Ik had een Iphone die ik gekregen had dus niet bij hen gekocht waar ik problemen mee had daar ik hem niet kon bedienen. Bij hun geen probleem kosteloos hebben zij mij geholpen dat noem ik service. Gerard Janssen Numansdorp. Daarvoor hadden zij mij ook geholpen met een defect tablet grandioos. Ook het personeel is geweldig.
Henk Nap
Ben bij Ritel in de Heuvelstraat te Tilburg geweest, Zeer vakkundig personeel, uiterst behulpzaam en super vriendelijk, 2 deuren verder op zit mijn provider ( tele2), maar ik ga altijd...Ben bij Ritel in de Heuvelstraat te Tilburg geweest, Zeer vakkundig personeel, uiterst behulpzaam en super vriendelijk, 2 deuren verder op zit mijn provider ( tele2), maar ik ga altijd naar Ritel. P.s ik schrijf zelden reviews....maar deze doe ik graag.
Carla
Wat een klantvriendelijkheid en deskundigheid in de winkel Ritel Naaldwijk! Helemaal TOP, Bas nogmaals bedankt, je hebt me super geholpen. Ga zo door! Met vriendelijke groet,Wat een klantvriendelijkheid en deskundigheid in de winkel Ritel Naaldwijk! Helemaal TOP, Bas nogmaals bedankt, je hebt me super geholpen. Ga zo door! Met vriendelijke groet, Carla
Danny van der Aa
Hoesje bestellen was ok. Weinig info over levertijden. Weinig statusupdates
Snelle en correcte levering
Surijava
Ik heb onlangs een nieuwe abb met toestel afgesloten. Het was heel gemakkelijk zoeken, wat voor toestel ik wilde hebben en alle abb stonden overzichtelijk op. De handeling loopt vlot en mijn...Ik heb onlangs een nieuwe abb met toestel afgesloten. Het was heel gemakkelijk zoeken, wat voor toestel ik wilde hebben en alle abb stonden overzichtelijk op. De handeling loopt vlot en mijn bestelling heb ik de volgende dag al thuis. TOP !
Robert
Er was iets misgelopen met mijn bestelling. Gelukkig heb ik hiervoor zelf gebeld en mijn pakje uiteindelijk zelf maar opgehaald in de winkel. Helaas waten de kosten voor levering aan huis al wel...Er was iets misgelopen met mijn bestelling. Gelukkig heb ik hiervoor zelf gebeld en mijn pakje uiteindelijk zelf maar opgehaald in de winkel. Helaas waten de kosten voor levering aan huis al wel gerekend en niet terugbetaald. Ik had dit een mooie geste gevonden omdat de fout van het niet registreren van mijn bestelling, waardoor ik het pakje uiteindelijk toch nog in de winkel moest ophalen (later dan verwacht), uiteindelijk bij hen ligt. Jammer.