Levering okay. Opstarten printer met de cartridge moeizaam.
theo
Uitstekend geholpen
Makkelijk en vriendelijk heel snel geholpen
Duidelijke website Snelle levering
De levertijd van het toestel was niet volgens afspraak. En je wordt dan niet geïnformeerd dat het langer duurt. De levertijd zou de volgende dag zijn (op tijd besteld) maar ineens bleek de voorraad...De levertijd van het toestel was niet volgens afspraak. En je wordt dan niet geïnformeerd dat het langer duurt. De levertijd zou de volgende dag zijn (op tijd besteld) maar ineens bleek de voorraad op, nadat ik gemaild had. Dus het toestel werd de 3e dag dag pas geleverd. En geen Nederlandse gebruiksaanwijzing en garantiebewijs erbij, alleen in een vreemde taal. Website info klopte dus niet, want toestel stond te boek 'op voorraad'. Jammer want het toestel is prima, prijs is goed maar dan de levertijd en geen Nederlandse beschrijving.
Patrick
Hoesje besteld (op voorraad volgens de site) vóór 19u, dus zou deze de volgende dag in mijn bezit moeten zijn. Helaas pas 3 dagen later afgeleverd..