RITEL

Louis van Diessen

Donderdag besteld en vrijdag al af te halen bij Ritel in Tilburg.
Donderdag besteld en vrijdag al af te halen bij Ritel in Tilburg.
Geholpen door Gijs die kosten noch moeite heeft gespaard om de gegevens uut mijn oude telefoon over te zetten naar de nieuwe Samung.
Ook lekker gekletst alsof we elkaar jaren kende.
Echt heel tof geholpen en een dikke 10 hiervoor.

Reactie RITEL:

Bedankt voor je mooie review, we zorgen dat deze ook in Tilburg terecht komt.

Dirk

(Bewerkt)

Kan het nog niet beoordelen lang leven post nl

Bianca

Goede en snelle service

Reactie RITEL:

Bedankt voor je reactie! We wensen je veel plezier met je nieuwe toestel.

Ronald Krom

Altijd super service en vriendelijk personeel.
Altijd super service en vriendelijk personeel.
Ik kwam met mijn telefoon en gaf aan dat hij niet meer oplaad met de draad. Na 5 minuten wachten en gezellig kletsen was het opgelost, er zat vuil in wat er direct uitgehaald werd. En kon de telefoon weer opladen !
Bij een andere zaak zouden ze hebben gezegd, "ja dat kan gerepareerd worden, dat kost € ? " Maar niet bij Ritel.
Dit zijn eerlijke, hardwerkende mensen.
Dus ik raad deze winkel bij iedereen aan.

Reactie RITEL:

Dankjewel voor deze mooie reactie! We brengen de complimenten over aan onze collega's.

Mevr. Sinke

Netjes afgehandeld

Dhr. van Loon

Ik had zelf iets fout gedaan en door de goeie hulp van Ritel via de mail is het allemaal goed gekomen.

Dhr. Dankers

Alles makkelijk te vinden en te bestellen , levertijd was erg lang, misschien kerstdrukte ?

Mevr. Hautier

Heel erg vriendelijk en de website is heel makkelijk