RITEL

Mevr. Debbie Alderliesten

Ben al jaren klant en altijd tevreden. Snelle actie en als iets niet goed gaat, dan wordt het snel opgelost

A W van der lely

Onder druk gezet bij aankoop , wilde de mob tel niet uit de verpakking halen en te demonstreren ivm zg corona IK MOEST EERST BETALEN !! alvorens het een en ander uitgelegd werd

Reactie RITEL:

Beste klant,
Vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met een van onze filialen.
Beste klant,
U heeft nu een review geplaats voor de online afdeling, maar wij nemen uw reactie wel serieus.
U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0113-240740.
Team Ritel.nl

Henk

Heldere info. Toegankelijke klantenservice. Snelle levering.

Dhr. van nunspeet

Geweldig

Mevr. Stolwerk

Netjes en goed

Henk Terlouw

Meedenkende klantenservice. Belde n.a.v. vraag zelf en zorgde voor juiste moment naar andere provider. I.v.m. andere aanbieder geeft Ritel service en verkoop en gaf andere aanbieder alleen verkoop.... Meedenkende klantenservice. Belde n.a.v. vraag zelf en zorgde voor juiste moment naar andere provider. I.v.m. andere aanbieder geeft Ritel service en verkoop en gaf andere aanbieder alleen verkoop. Helpdesk van Ritel is goed bereikbaar.

Dhr. Marijnissen

Mevr. Tomassen

Snelle levering van de iPhone 12 Pro. Gemakkelijk kunnen bestellen, snel geleverd en het was "veilig" ingepakt.

Mevr. M

Telefonisch contact krijgen duurde lang en meneer kwam nonchalant over