RITEL

Geen persoonlijk contact gehad

A.klaassen

Wat een zaak is dit! Stuur een onbeschadigde iPhone XR op ter reparatie binnen de garantie periode. Zij sturen dit naar een erkend reparatie centrum.Eerst is het toestel 2 weken kwijt.... en dan... Wat een zaak is dit! Stuur een onbeschadigde iPhone XR op ter reparatie binnen de garantie periode. Zij sturen dit naar een erkend reparatie centrum.Eerst is het toestel 2 weken kwijt.... en dan vinden ze hem is hij ineens beschadigd. Helaas kan ik niet bewijzen dat het toestel niet beschadigd was op moment van opsturen. Moest een nieuwe batterij in. Viel niet onder garantie omdat er schade aan het toestel zat. Kosten 148,00 Ongeprepareerd retour laten sturen. Kost ook weer 28,00. Na 1,5 maand eindelijk toestel terug met inderdaad schade. Bedankt Zes shop en Ritel! ! Intussen met toestel naar Coolblue gegaan, daar blijkt het niet aan de batterij te liggen maar kregen we onder gewoon garantie een nieuw toestel! Zes shop wat zijn jullie een stelletje oplichters met nul verstand van zaken!

Angelique Klaassen

Wat een zaak is dit...

A.Prins

Helaas GEEN factuur ontvangen of bijgesloten bij levering. Wordt dit gelezen? Zoja stuur die dan alsnog op svp.

Reactie RITEL:

Beste A. Prins,
Bedankt voor uw review.
Beste A. Prins,
Bedankt voor uw review.
Bij ons is de standaard procedure dat wij de factuur niet standaard meesturen. Uiteraard kan de klant deze altijd opvragen bij ons. Dit is dan ook wat ik zojuist naar u verstuurd heb via de mail.
Hopend deze kwestie alsnog opgelost te hebben.
Johnno
Ritel Online

Ritel

Duidelijk alles goed bezorgd en snel.

De belofte "voor 7 uur besteld, de volgende dag in huis" is niet waargemaakt. De dag erna later dan gepland geleverd.
Al en al een slechte levering.

handelsbedrijf van Haren

Produkt snel ontvangen maar de factuur is er nog niet bijgeleverd

h.ludema

Bestel altijd ritel bevalt altijd goed snelle levering altijd met alles goed

Bouwmeester

Ritel had een mooie aanbieding in combinatie met de Samsung S10, na een aantal dagen er over na te denken heb ik de overstap gezet. tijdens de bestelling was de maandtermijn 32 euro per maand, maar... Ritel had een mooie aanbieding in combinatie met de Samsung S10, na een aantal dagen er over na te denken heb ik de overstap gezet. tijdens de bestelling was de maandtermijn 32 euro per maand, maar na betaling van de bestelling gaf de bevestiging aan dat het 34 euro per maand zou zijn. Hierover heb ik direct gemaild, ik kreeg hierover geen mail maar in mijn account was het wel veranderd naar 32 euro door de servicemedewerker.
Wat ik wel kwalijk vond is dat de telefoon aan de buren 3 huizen verder is afgeleverd. Hoeft men tegenwoordig geen handtekening meer afgegeven te worden??