RITEL

Djenara Sirken

Het was een goeie ervarinjg

Frans

Alles was snel voor elkaar. De verzending prompt.Aflevering de dag na bestelling.

manulfo

Eerste bestelling werd geweigerd zonder tegenbericht..na 2 weken vragen, stond op de pagina, geannuleerd wegens ID onaccepatabele en dat ze mij niet konden bereiken, echter geen miscall ook geen sms... Eerste bestelling werd geweigerd zonder tegenbericht..na 2 weken vragen, stond op de pagina, geannuleerd wegens ID onaccepatabele en dat ze mij niet konden bereiken, echter geen miscall ook geen sms ontvangen. Toen liet ik mijn vriendin bellen, en opnieuw ingediend, met passpoort..(rijbewijs van RDWm, doordat ik eerde rijbewijk kwijt was, werd niet geaccepteerd...is gwn nederland..pff)..toen kon bestelling wel snel plaatsvinden.. de eerdere bezorgkosten zou geretourneerd worden..tto de dag van 22 july nog niks ontvangen,,,, wilde ook geen verzekering aansluiten, kreeg dit toch...graag dit allemaal in orde maken voor me.....k moet werken voor beetje geld, heb niet altijd tijd voor dit soort dingens...het kan en moet direct goed gaan..bedankt

Reactie RITEL:

Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Uw order hebben wij helaas moeten annuleren op basis van het feit dat er binnen onze verwerkingstijd geen juiste en/of correcte gegevens werden aangevuld. Een RDW rijbewijs gebruiken wij niet als geldig legitimatie bewijs. Hiermee kunnen dus geen orders worden verwerkt.
Het geldbedrag welke u betaald heeft, hebben wij netjes binnen de aangegeven tijd retour gestort en zou inmiddels al op uw rekening moeten staan.
U geeft ook aan geen verzekering te willen, echter bent u hiermee wel akkoord gegaan tijdens het bestelproces anders is het niet mogelijk de order verder af te ronden. Op dat moment is er ook een optie om geen verzekering aan te vinken. Wellicht dat u dit over het hoofd heeft gezien. Voor het opzeggen van de verzekering dient u zelf contact op te nemen met uw verzekeraar.
Namens het ritel team onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Team Ritel

SALIH

Dit was niet eerste keer en ik zal zeker herhalen in toekomst als ik iets nodig, fantastisch medewerker en heel goede bvb.

Kagal

Zeer goede service met vertrouwen

Cyy

Uitstekende service, is nu de 2x dat ik mijn abonnement heb afgesloten via Ritel

Heleen Geschiere

Alleen maar positief

John Dons

Ik ben vandaag in de Ritel winkel in Bergen op Zoom geweest en werd geholpen door Leila en Joel. Waren heel behulpzaam, geduldig en vriendelijk. G hier volgende keer zeker weer naartoe.