RITEL

Ontevreden klant

Er ging van alles fout. Zogenaamd had ikniet alle copie’s gestuurd terwijl dat wel zo was, toen klopte de factuur niet, toen zou ik niet kunnen verlengen omdat in nog aan een contract vast zou... Er ging van alles fout. Zogenaamd had ikniet alle copie’s gestuurd terwijl dat wel zo was, toen klopte de factuur niet, toen zou ik niet kunnen verlengen omdat in nog aan een contract vast zou zitten terwijl die maandelijks opzegbaar was enz.

Reactie RITEL:

Beste mevrouw van der Voet,
Allereerst bedankt voor uw feedback.
Helaas vinden we het jammer om te lezen dat u toch enigszins ontevreden bent.
U heeft op zaterdag besteld en we hebben uw...
Beste mevrouw van der Voet,
Allereerst bedankt voor uw feedback.
Helaas vinden we het jammer om te lezen dat u toch enigszins ontevreden bent.
U heeft op zaterdag besteld en we hebben uw order maandag direct verwerkt & verzonden.
Op het moment dat u uw documenten stuurt kan het zo zijn dat wij deze niet ontvangen. Dit kan meerdere oorzaken hebben uiteraard maar ook dit is netjes dezelfde dag allemaal opgelost net zoals de rest van klachten die u had.
In ieder geval onze welgemeende excuses voor het ongemak.
We hopen ondanks dit, u graag terug te zien bij ritel.
Team Ritel Online

John

Keurig geholpen, snelle levering

Derk

Duidelijke site en snel reactie als ik een vraag heb

J.M. Weststrate

Was goed.

Frank

Goede service snelle levering👍

Kayleigh Maas

Eerst goed geholpen in de winkel (Naaldwijk). Ze nam echt de tijd om mij te helpen, niet opdringerig toen ik aangaf dat ik twijfelde. Uiteindelijk bleek het toestel niet op voorraad in de winkel,... Eerst goed geholpen in de winkel (Naaldwijk). Ze nam echt de tijd om mij te helpen, niet opdringerig toen ik aangaf dat ik twijfelde. Uiteindelijk bleek het toestel niet op voorraad in de winkel, dus heb ik ‘m online besteld. Toen mij online iets niet duidelijk was over de bestelling plaatste ik hier een vraag. Binnen no-time kreeg ik antwoord. Weer erg tevreden over jullie service dus!!

AAM van de Steeg Hulsteijn

Perfect

Esther

Complimenten voor Ritel Rotterdam! We worden daar al jaren heel goed geholpen. Ze leggen alles goed uit en hebben veel geduld. Onlangs weer drie nieuwe contracten bij Ritel Rotterdam afgesloten. Wij... Complimenten voor Ritel Rotterdam! We worden daar al jaren heel goed geholpen. Ze leggen alles goed uit en hebben veel geduld. Onlangs weer drie nieuwe contracten bij Ritel Rotterdam afgesloten. Wij zijn zeer tevreden over hen.