RITEL

Esther

Complimenten voor Ritel Rotterdam! We worden daar al jaren heel goed geholpen. Ze leggen alles goed uit en hebben veel geduld. Onlangs weer drie nieuwe contracten bij Ritel Rotterdam afgesloten. Wij... Complimenten voor Ritel Rotterdam! We worden daar al jaren heel goed geholpen. Ze leggen alles goed uit en hebben veel geduld. Onlangs weer drie nieuwe contracten bij Ritel Rotterdam afgesloten. Wij zijn zeer tevreden over hen.

van Gent

Duidelijk en snel !

Laike

Erg fijn, nieuwe telefoon maar met abonnement dus vele malen goedkoper dan zonder! Aanrader! Iphone XR

Iphone online voor mijn moeder (75 jaar) besteld. Mail ontvangen dat levering paar dagen langer zou duren. Na een week, kwam het bericht dat het toestel niet meer geleverd kon worden. Inmiddels een... Iphone online voor mijn moeder (75 jaar) besteld. Mail ontvangen dat levering paar dagen langer zou duren. Na een week, kwam het bericht dat het toestel niet meer geleverd kon worden. Inmiddels een volle week verder en ondanks herhaaldelijk mailcontact, het betaalde bedrag nog niet terugontvangen op de rekening.

Wel direct moeten betalen bij bestelling, maar bij niet-levering/annulering 5 werkdagen op retour betaling wachten... heel slecht.

Esther

Ons gezin is al jaren (voor meerdere contracten) tevreden vaste klant bij Ritel in Rotterdam. In onze woonplaats Spijkenisse zijn we bij het Ritel filiaal al zo vaak slecht en onfatsoenlijk geholpen... Ons gezin is al jaren (voor meerdere contracten) tevreden vaste klant bij Ritel in Rotterdam. In onze woonplaats Spijkenisse zijn we bij het Ritel filiaal al zo vaak slecht en onfatsoenlijk geholpen dat we daar niet meer komen. In Oud-Beijerland staat iemand met een te vlotte babbel en te weinig geduld. Daarom gaan we dus vanuit Spijkenisse naar Rotterdam, waar we ook afgelopen week weer keurig zijn behandeld. Complimenten dus voor Ritel Rotterdam!

Alex

En vraag gesteld en onmiddellijk antwoord gekregen heel wat anders dan Bol.com 100proc tevreden maar ja bij en defect weet ik het nog niet he

Hesham sayah

Hartelijk dank voor uw kredietwaardigheid, succesvol werk en uitstekende service

BECHT

DE BEZORGING WAS NIET GOED..TELEFOON WERD GEWOON `S OCHTENDS OM HALF 11 OP DE OPRIT WEGGELEGD ZONDER BRIEFJE OF IETS IN DE BUS .. VAN DE ZOTTE!! IK HAD GEWOON KUNNEN ZEGGEN DAT IK NIETS ONTVANGEN... DE BEZORGING WAS NIET GOED..TELEFOON WERD GEWOON `S OCHTENDS OM HALF 11 OP DE OPRIT WEGGELEGD ZONDER BRIEFJE OF IETS IN DE BUS .. VAN DE ZOTTE!! IK HAD GEWOON KUNNEN ZEGGEN DAT IK NIETS ONTVANGEN HEB..

Reactie RITEL:

Beste mevrouw Becht,
Dat vinden we hèèl spijtig om te moeten lezen.
We hebben het bezorgingsbedrijf hier ook zeker op geattendeerd.
Helaas kunnen wij als Ritel zijnde hier vrij weinig...
Beste mevrouw Becht,
Dat vinden we hèèl spijtig om te moeten lezen.
We hebben het bezorgingsbedrijf hier ook zeker op geattendeerd.
Helaas kunnen wij als Ritel zijnde hier vrij weinig aandoen.
Wij geven onze pakketten mee aan het bezorgingsbedrijf en dan is het vervolgens aan hun om het pakket bij de juiste persoon af te leveren.
Namens ons en GLS onze welgemeende excuses voor het ongemak.
We hopen, ondanks dit voorval, u in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen bij ritel.

Hans

Bestelling liep op internet vast. De tweede bestelling ging goed. De volgende morgen een verzoek om betaling van mijn bestelling. Na mail contact is de open staande bestelling soepel ingetrokken.

Medeost

Niks aan op te merken of toe te voegen.