RITEL

Ik verleng hier al ongeveer 15 jaar

Nawal belhaj

Goede ervaring mee gehad al 2 bestellingen gedaan👌

Paul van Buuren

Goede service, snelle levering en meedenken om kleine problemen snel op te lossen.

Ron

Duidelijke site, snelle levering. Top

Michelle

Heel goed en super snel geleverd!

WVeenstra

(Bewerkt)

Heb eerder geprobeerd een bestelling met cadeau te plaatsen. Heb voor deze bestelling ook verzendkosten betaald. Toen kreeg ik bericht dat mijn inkomsten niet toereikend zijn voor deze order,... Heb eerder geprobeerd een bestelling met cadeau te plaatsen. Heb voor deze bestelling ook verzendkosten betaald. Toen kreeg ik bericht dat mijn inkomsten niet toereikend zijn voor deze order, ondanks dat volgens de berekening op de site ik wel genoeg inkomsten heb (2000 euro netto per maand). Ik heb hierover een mail gestuurd met het verzoek om de verzendkosten te vergoeden. Geen reactie gehad.

Hierna heb ik opnieuw een bestelling geplaatst (zonder cadeau). Deze is wel goed verlopen, maar heb wel weer de verzendkosten betaald.

Jammer dat Ritel alleen reageert wanneer de feedback niet positief uitvalt en niet wanneer een klant een mail met een vraag stuurt.

Anomiem

Slecht

Reactie RITEL:

Beste mevrouw Ezzarkouni.
Kunt u ons precies vertellen wat er slecht of mis is gegaan met uw order ?
Beste mevrouw Ezzarkouni.
Kunt u ons precies vertellen wat er slecht of mis is gegaan met uw order ?
Als we namelijk in de order kijken zien wij dat uw order binnen 2 uur na bestelling verstuurd is en de volgende dag netjes door PostNL is afgegeven.
Daarnaast hebben we ook geen melding mogen ontvangen over dat er iets mis zou zijn met het product welke u ontvangen heeft.
We hopen z.s.m. van u te horen zodat we dit gezamenlijk kunnen bespreken.
Alvast bedankt.
Ritel Online

W

Wij zouden alleen graag nog een factuur ontvangen.

Nicky de Wit

Makkelijk snel en juiste prijs