Vooral de transparantie en de snelle levering was ik tevreden over.
Alleen jammer dat ik de twee bioscoopbonnen niet heb gekregen.
M. Dijk
Zeer concurerende prijzen, helder en makkelijk bestelsysteem, zéér klantgerichte servicemedewerkers. Erg tevreden!
Anita68
Snel besteld en snel geleverd.
Caspar
(Bewerkt)
Gsm gekregen zonder NLbeschrijving. Na verzoek wordt er gewoon gezegd.. zoek maar in foon. Belachelijk Dit was mijn eerste reactie. Gelukkig zijn er nog bedrijven die ontevreden klanten toch...Gsm gekregen zonder NLbeschrijving. Na verzoek wordt er gewoon gezegd.. zoek maar in foon. Belachelijk Dit was mijn eerste reactie. Gelukkig zijn er nog bedrijven die ontevreden klanten toch tevreden willen krijgen. Email ontvangen en misverstand uit de weg geholpen. Op verzoek gewoon een NL beschrijving toe gemaild. Klant tevreden.
Patriek
Meer dan tevreden over Ritel, na een hoop gedoe bij concurrent GSMweb! Goed bereikbaar per telefoon, vriendelijke mensen staan je netjes te woord. Geen misleiding qua voorraad, ook op de site...Meer dan tevreden over Ritel, na een hoop gedoe bij concurrent GSMweb! Goed bereikbaar per telefoon, vriendelijke mensen staan je netjes te woord. Geen misleiding qua voorraad, ook op de site eerlijke info (i.t.t. concurrent GSMweb) én een goede prijs. Mijn bestelling is vlekkeloos en zeer snel behandeld. Levering van toestel binnen 24 uur!
Wlampol bouw
.......
terlouw
Alles gaat naar wens
Haris Gusinjac
Goede service en ook telefonisch wordt je goed geholpen.Daarom bestel ik altijd mijn telefoons bij ritel top service ga zo door.