Online abonnement verlenging gedaan en telefoon was meteen de volgende dag verstuurd. Goede snelle service!
aad kooiman
Proficiat, ouderwetse service met een nw.concept[internet] ik had het met de auto niet eerder kunnen halen en zeker voordeliger , bedankt en sukses.
M.Adem
Gisteren maandag 16 juli mijn telefoon uiteindelijk ontvangen, ( zou hem vrijdag 13 juli ontvangen) . Na meerdere keren met GLS gebeld te hebben, heb ik hem dus gisteren ontvangen. Gelukkig... want...Gisteren maandag 16 juli mijn telefoon uiteindelijk ontvangen, ( zou hem vrijdag 13 juli ontvangen) . Na meerdere keren met GLS gebeld te hebben, heb ik hem dus gisteren ontvangen. Gelukkig... want als ik de recensies betreffende GLS op Facebook mag geloven trof ik het nog met een paar dagen vertraging! Mijn advies... zoek a.u.b. een andere bezorgservice! Als de bezorging was gegaan zoals beloofd, had ik zeker vijf sterren gegeven!
cb
Levering toestel verliep prima, maar voordat het toestel gebruikt kon worden was een ander probleem, wat niet aan Ritel lag, maar aan Ben, dus die samenwerking is niet optimaal. Na prima telefonisch...Levering toestel verliep prima, maar voordat het toestel gebruikt kon worden was een ander probleem, wat niet aan Ritel lag, maar aan Ben, dus die samenwerking is niet optimaal. Na prima telefonisch contact met Ritel heeft Ritel dit wel kunnen oplossen door contact op te nemen met Ben en werkt de telefoon nu na ruim een week. Probleem is dus, dat het vooral aan de samenwerking met andere partijen ligt, dat het lang duurt. Ben verwijst naar Ritel en naar Vodafone(nummerbehoud) en kan verder ook geen informatie geven over wanneer het toestel gaat werken, iets om naar te kijken hoe dat soort zaken beter kan. Maar nogmaals, Ritel heeft zich goed ingezet om het in goede banen te leiden en mij daarover teruggebeld.
Jeyabalan
Je
Rustige
Goed en snel
Eland
Snel geleverd. Maar om nou een brief in een doosje per pakketpost te sturen vonden wij wat overdreven. Even gebeld met klantenservice. Heel netjes te woord gestaan en medewerker vond het ook niet...Snel geleverd. Maar om nou een brief in een doosje per pakketpost te sturen vonden wij wat overdreven. Even gebeld met klantenservice. Heel netjes te woord gestaan en medewerker vond het ook niet juist om een brief per pakketpost te versturen. Als compensatie voor het niet nadenken over de juiste verstuurwijze kregen we bioscoopbonnen. Natuurlijk grappend met de vraag erbij of het in een envelop of per pakketpost moest worden verstuurd. Geweldig.
Joe
Verkeerde product geleverd
Epping
Bestel altijd of zoveel mogenlijk bij jullie,dus zegt dat genoeg.
Bosmans
Je bestelling gaat redelijk snel maar op het moment dat je een probleempje hebt of vraagje hebt over je nieuwe abbo dan verwijz en ze je door naar de provider bepaalde actie niet geldig zijn en op...Je bestelling gaat redelijk snel maar op het moment dat je een probleempje hebt of vraagje hebt over je nieuwe abbo dan verwijz en ze je door naar de provider bepaalde actie niet geldig zijn en op de provider site wel dit niet duidelijk vermeld staat op hun site