Snelle levering, voor eventuele vragen kunt u altijd in de winkels terecht, lekker makkelijk als je het even niet weet.
Rj
Voldoende overall
wim van gaal
Goede ervaring
Snelle service!
van Loon
Voor de tweede keer bij Ritel besteld en weer dik tevreden. De informatie is duidelijk en de service super snel!
Samsung Galaxy 8
Tel met abonnement besteld. Volgende dag Tel in huis niet veel later belde provider ivm portering nr. Alles heel duidelijk en snel. Al meerdere keren via Ritel besteld. Ook hele goede...Tel met abonnement besteld. Volgende dag Tel in huis niet veel later belde provider ivm portering nr. Alles heel duidelijk en snel. Al meerdere keren via Ritel besteld. Ook hele goede aanbiedingen die andere niet hebben. Aanrader!
Hesemans
Vanmiddag bij de winkel in oosterhout geweest mijn smartfone had bijna geen geheugen meer over, bij andere winkels probeerde ze mij gelijk een nwe aan te smeren. Deze uitermate vriendelijk jongen...Vanmiddag bij de winkel in oosterhout geweest mijn smartfone had bijna geen geheugen meer over, bij andere winkels probeerde ze mij gelijk een nwe aan te smeren. Deze uitermate vriendelijk jongen heeft hem na gekeken apps verwijderd en weet ik wat allemaal wat en hij doet het weer perfekt. mijn volgende aankoop is zeker bij deze winkel geweldige service.
Frank den Rooijen
Zeer vriendelijk personeel, uitstekende service. Topzaak.