Nicoll Leushuis

Hwt is voor mij de eerste keer dat ik er gebruik van heb gemaakt

Beschrijf hier uw ervaring

Ze doen het prima op de kleinste plaatsen kunnen ze de bakken zonder probleem neer zetten.

S. Westgeest-Rietberg

Zeer goede en snelle service. Flexibel en vriendelijk!

Beschrijf hier uw ervaring

Net voor oud en nieuw en container besteld, die dezelfde dag nog bezorgd kon worden. Ophalen ook super goed geregeld. Aanwezigheid was niet vereist. Snelle afhandeling, flexibel en vriendelijk! Dank!

Nancy Bouman-Hulshof

Prima! Snel geregeld, correcte afhandeling

Beschrijf hier uw ervaring

Er werd duidelijk en snel gecommuniceerd. Ze zijn goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers

Freek van der Wees

Goede communicatie, snelle levering

Martijn

In eerste instantie via de chat contact gehad en hier snel en adequaat antwoord gekregen. Vervolgens bestelproces, betaling, levering en ophalen ging erg handig en snel.

Martin De jager

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Bij het bellen zeer vriendelijk goed overleg het brengen en ophalen goed geregeld ook zeer vriendelijk

Herman v.Berkum

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Prima afspraak en goed nagekomen

Martin van den Dolder

Prima geholpen

Snelle afhandeling

Saskia Anoep

Redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb online een bouw afval container aangevraagd en volgende dag stond ie er

Hanneke Van Kouwen

Rodebak.nl

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekende service: niet alleen aan de telefoon maar ook keurige, vriendelijke mensen die de bak komen brengen en ophalen. Erg fijn. En als ik dan om 17.00 smiddags vraag of de volle bak de... Uitstekende service: niet alleen aan de telefoon maar ook keurige, vriendelijke mensen die de bak komen brengen en ophalen. Erg fijn. En als ik dan om 17.00 smiddags vraag of de volle bak de volgende ochtend kan worden vervangen door een nieuwe, wordt dat helemaal geregeld. Blij mee :)