Sebastian Nijenhuis

Zeer goed, vriendelijk, snel

Zeer goed, vriendelijk, snel

Beste Sebastian,
Bedankt voor je review! Wij hopen je (snel) weer eens van dienst te kunnen zijn met één van onze containers. :-)
Team Rodebak.nl

Positieve ervaring, vriendelijk te woord gestaan en snel geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

Zie boven , goed en snel

Beste,
Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling! Wij waarderen de tijd die je hiervoor hebt genomen enorm en gaan vooral op dezelfde manier zo door!

Don.Baco

Top

Gewoon Top

Beste Don,
Kort maar krachtig, daar houden wij ook van! Bedankt voor deze top beoordeling. :-)

Goede service

Duidelijk en snel

Beste,
Bedankt voor de beoordeling! Wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen.

Korkis

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Goei service👍

Beste Korkis,
Bedankt voor de mooie woorden. Dat je ons als betrouwbaar beschrijft, vinden wij fijn om te horen! Wij gaan dus vooral zo door :-)
Team Rodebak.nl

Prima, alles keurig via internet te regelen

Zie boven

Beste,
Wij vinden het fijn om te lezen dat alles gemakkelijk te regelen viel. Bedankt voor de genomen tijd om deze beoordeling te schrijven!

Beste,
Bedankt voor de beoordeling!

snelle levering zonder peospas

Beste,
Dat vinden wij mooi om te lezen. Inderdaad, aan de (Rode)bak, zonder poespas! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review te schrijven.

Mark Eshuis - Bouw en Montage Service

Goede Service, klantvriendelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Op korte termijn de zaken kunnen regelen om verder te kunnen met de werkzaamheden

Beste Mark,
Beste Mark,
Goed om te lezen dat je de werkzaamheden snel kon voortzetten! Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten zo spoedig mogelijk van onze Rodebak te voorzien. Bedankt voor het schrijven van de review en wie weet tot snel!

Gertie Schmidt

Correct

Beste Gertie,
Bedankt dat je ons de maximale score geeft, dit waarderen wij enorm!