Yvet

Container zelf was naar wens, maar weinig communicatie vanuit het bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Toen ik de container ontving, werd deze in eerste instantie op de verkeerde plek neergezet; de afleverinstructies waren niet doorgegeven aan de vervoerder...
Vervolgens kon de bak weer...
Vervolgens kon de bak weer opgehaald worden, maar ik kreeg geen bericht dat hij ook daadwerkelijk was opgehaald. Ook een mail nadien, die aangeeft of er nog kosten komen ivm verkeerde materialen in de bak, bleef uit.
Ik heb de gewenste container ontvangen en hij is ook opgehaald toen ik dat vroeg, maar alle communicatie daaromheen kan dus nog flink verbeterd worden.

Reactie RodeBak.nl:

Dat is jammer te horen dat deze informatie niet bij de vervoerder is overgekomen. De meeste bakken rijden wij zelf met eigen chauffeurs.
De communicatie is normaal gesproken onze sterkste kant,...
De communicatie is normaal gesproken onze sterkste kant, wij nemen dit zeker mee. Dank voor je feedback.

Natascha

Container werd netjes afgeleverd op de afgesproken tijdstip en de chauffeur zette het ook op de plak waar ik het wilde hebben. Nadat de container vol was weer met rodebak gebeld en de container werd... Container werd netjes afgeleverd op de afgesproken tijdstip en de chauffeur zette het ook op de plak waar ik het wilde hebben. Nadat de container vol was weer met rodebak gebeld en de container werd weer netjes opgehaald. Helemaal toppie!

Super!

Goed te horen!

Kim Eicks

Opzich een redelijke indruk, vriendelijke vrouwe gesproken aan de telefoon. Verder helaas niet zo goed bevallen.

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hadden een rode bak besteld. Ik vond het meteen al erg gek dat ik geem bevestigingsmail kreeg of een update wanneer de bak bezorgd zou worden, dus heb ik gebeld en werd ik vriendelijk geholpen... Wij hadden een rode bak besteld. Ik vond het meteen al erg gek dat ik geem bevestigingsmail kreeg of een update wanneer de bak bezorgd zou worden, dus heb ik gebeld en werd ik vriendelijk geholpen aan de telefoon. De bak werd bezorgd en we hadden gevraagd of dit op de oprit kon. Helaas zijn veel tegels van onze oprit gebroken door de grote auto waarmee de container werd gebracht. Achteraf hoorde we dat de chaffeur ons had moeten waarschuwen voor de risico's en ons een formulier had moeten laten tekenen voor toestemming, maar dit is niet gebeurt.

Vercolgens hebben wij de bak gevuld en heb ik een formulier online ingevuld dat het opgehaald kon worden. Weer kreeg ik geen mail of update wanneer dit dan zou zijn, dus na een aantal dagen weer gebeld. Toen de bak werd opgehaald hebben we met de chauffeur gesproken en hij vertelde ons dat de andere chauffeur ons had moeten inlichten over de risicos van het plaatsen op de oprit. Als wij dit hadden geweten hadden wij natuurlijk nooit de container op de oprit laten plaatsen.
Deze chauffeur heeft meteen het bedrijf ingelicht en zij dat de tegels vergoed werden omdat wij niet waren ingelicht over de risicos en het formulier voor toestemming niet hadden getekent.
Wij hebben foto's en het verhaal erbij gemailt naar dit bedrijf en kregen een reactie dat het niet werd vergoed...
Dus helaas zitten wij nu met een kapotte tegels op onze oprit.

Reactie RodeBak.nl:

Jammer te horen. De website is even offline geweest waardoor mogelijk de bevestiging niet verstuurd is. Normaal gesproken ontvang je dit wel, na een RodeBak bestelling.
Wat betreft de tegels,...
Wat betreft de tegels, zoals eerder ook aangegeven, staat dit uitdrukkelijk op de website erbij vermeld én bij het plaatsen wordt dit aangegeven dat onze RodeBak (zelfs met inhoud) nog zwaarder is.

Eduard Mulder

Super vriendelijke bedrijf

Heb nu al paar keer besteld netjes geregeld binnen 1 dag klantvriendelijk

Reactie RodeBak.nl:

Kijk, dat zijn de complimenten om de dag mee door te komen :-) Dankjewel!

Wim

Eenvoudige manier om een container te bestellen voor afval

Beschrijf hier uw ervaring

Door middel van goede website is het eenvoudig om een container te bestellen die op het juiste moment wordt gebracht en gehaald. Ook goed te bereiken per telefoon.

Top te horen, dankjewel!

marnix Dokter

Vlotte service, adequate chauffeur, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Afspraken nagekomen, mooi vroege levering bak

Reactie RodeBak.nl:

Rijden kunnen ze bij ons wel :-) ik geef het compliment door!

Klos Klos

Top te horen!

Andre Snijders

Helemaal geweldig.

Beschrijf hier uw ervaring

Online bak besteld en betaald. Bak keurig en op tijd geplaatst op de juiste plek en naar bellen ok snel en vakkundig weer opgehaald.

Reactie RodeBak.nl:

Goed te horen, dankjewel!