Kevin Euverman

Rood

De rode bak was rood

Reactie RodeBak.nl:

Wij hebben ze ook in het blauw :-)

Jayke van Dielen

Prima.

Beschrijf hier uw ervaring

Netjes op tijd. Makkelijk online te regelen.

Reactie RodeBak.nl:

Goed te horen, dankjewel!

Annie Verschoor

Vriendelijk, snelle service en goede communicatie

Beschrijf hier uw ervaring

Container snel geleverd, onverwachts toch nog extra container nodig en werd na telefonisch overleg supersnel geleverd diezelfde dag.

Reactie RodeBak.nl:

Problemen zijn er al genoeg dus wij helpen graag mee aan een oplossing! Thx voor de 5 sterren!

Sandy Scholten

Top bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Goede ervaring , netjes geregeld .

Thx voor de 5 sterren!

Miranda

Zeer positief

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en ook snelle en correcte informatie via telefoon

Top, goed te horen!

JG van den Berg

Goed, professioneel en vakkundig

Wijzigen van de planning

Reactie RodeBak.nl:

Dankjewel voor de 5 sterren!

Paul te Wierik

Perfect!

Beschrijf hier uw ervaring

Container was snel geleverd en ook snel weer opgehaald.

Top te horen! Dankjewel!

Marian Tijhuis

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Je wordt snel en zeer goed geholpen.

Reactie RodeBak.nl:

Dankjewel voor jouw beoordeling!

Tim Nijhuis

Duidelijke informatie op de website. Hierdoor de keuze gemaakt om bij dit bedrijf een afvalcontainer te huren.

Beschrijf hier uw ervaring

Container was eerder geleverd dan we hadden aangegeven, maar dit was geen probleem. Bij het aanmelden om de bak af te halen hadden we het fijn gevonden om een bevestiging hiervan op de mail te... Container was eerder geleverd dan we hadden aangegeven, maar dit was geen probleem. Bij het aanmelden om de bak af te halen hadden we het fijn gevonden om een bevestiging hiervan op de mail te ontvangen en een indicatie wanneer de bak werd afgehaald. Aangezien we nog niet in de woning wonen hadden we geen zicht op de bak en konden we niet in de gaten houden of er afval door anderen in gedaan werd. Na 2 werkdagen de klantenservice gebeld en toen bleek de bak net opgehaald te zijn. Ook hiervan was het fijn geweest even een mail te krijgen. Had ons wat meer gerust gesteld. Verder was de service correct en vriendelijk en mochten we weer een bak nodig hebben, weten we dit bedrijf te vinden.

Reactie RodeBak.nl:

Fijn dat onze website duidelijk is! Qua ophalen geven wij inderdaad een dagdeel af, helaas nog geen specifiek tijdstip. Dit heeft te maken met het zo duurzaam rijden van de route(s). Fijn dat het... Fijn dat onze website duidelijk is! Qua ophalen geven wij inderdaad een dagdeel af, helaas nog geen specifiek tijdstip. Dit heeft te maken met het zo duurzaam rijden van de route(s). Fijn dat het toch gelukt is!

Jan Willem Van der Sluis

Goede service, werkt volgens afspraak

Betrouwbaar

Reactie RodeBak.nl:

Kleine moeite! Dank voor jouw feedback!