Ellen Haverkamp

Zeer tevreden erg goed telefonisch te woord gestaan

Beschrijf hier uw ervaring

Netjes op afgesproken tijd geleverd en keurig weer opgehaald

Reactie RodeBak.nl:

Goed te horen, wij geven het compliment door aan onze telefonistes!

erven van A. Weerts-Oosting

Je wordt netjes en correct geholpen. Ook wordt er met je meegedacht en als iets niet duidelijk is, wordt je hierover gebeld.

Beschrijf hier uw ervaring

snelle levering en de container wordt ook weer snel opgehaald als je hierom gevraagd hebt.

Reactie RodeBak.nl:

Voor ons is het een kleine moeite om mee te denken! Dank voor de mooie beoordeling!

Gerrit oude Hampsink

Geen problemen met het afzetten van de bak

prettig

Reactie RodeBak.nl:

Dank voor de mooie beoordeling!

Marcel

Correct

Keurig geleverd

Top!

Jet Kollenhof

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hebben 2 containers besteld. In eerste instantie ging het even mis met de levering, maar dit heeft rode bak heel snel en goed opgelost.

Reactie RodeBak.nl:

Fijn dat het snel is opgelost, dank voor de 5 sterren!

Albert Jansen

Mooi op tijd bezorgt en later weer snel opgehaald om zo min mogelijk parkeer plaats bezet te houden.

Reactie RodeBak.nl:

Fijn te horen, dan is de buurt ook blij met ons :-)

Ben Rouhof

Prima. Alleen de chat werkt niet. Ik word uitgenodigd indien ik een vraag heb. Ik had een vraag maar kreeg geen antwoord. 2 keer zelfs niet

Reactie RodeBak.nl:

Dat is een aandachtspunt voor ons dan, goed dat je het aangeeft! Bij veel drukte moeten de dames soms de telefoonlijn voor laten gaan, wij kunnen veel maar niet altijd 4 dingen tegelijk dus dan is... Dat is een aandachtspunt voor ons dan, goed dat je het aangeeft! Bij veel drukte moeten de dames soms de telefoonlijn voor laten gaan, wij kunnen veel maar niet altijd 4 dingen tegelijk dus dan is de chat even ons 'achtergestelde kindje'... maar wij gaan zeker op letten!

Hanneke Fens

Nog geen ervaring

Morgen wordt bak geplaatst

John Klein Schaarsberg

Rode bak besteld via internet, zelf gewenste datum van paar dagen later in kunnen geven.

Beschrijf hier uw ervaring

Op juiste datum, juiste tijdstip geleverd.
Één telefoontje en de bak werd weer keurig op de gewenste dag opgehaald. Prima service

Reactie RodeBak.nl:

Goed te horen, wij houden ook van simpel en snel!

Sabah Sakarya

Reactie RodeBak.nl:

Top, dank voor de 5 sterren!