Diego Ortega

Fantastisch! We hebben 3x een bak laten bezorgen, waarvan de laatste binnen 2 uur werd bezorgd. Echt super.

Beschrijf hier uw ervaring

We hadden de laatste keer onverwacht nog een vak nodig en eigenlijk met spoed. Binnen 2 uur stond de bak er. Echt super.

Reactie RodeBak.nl:

Spoed is nooit fijn dus daar proberen we alles aan te doen om dit z.s.m. te regelen. Fijn te horen en dank voor de mooie beoordeling!

Marcel Brinkman

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke afspraken over levering en ophalen van de container

Reactie RodeBak.nl:

Fijn te horen, dankjewel!

Andries Rubingh

Ze zijn snel met een container te bezorgen en ook met het afhalen wanneer de container vol is.

Beschrijf hier uw ervaring

Ze vragen een goede prijs voor hun containers

Reactie RodeBak.nl:

We proberen de snelheid van onze Max te halen :-) dank voor de mooie beoordeling!

Jeroen Bathoorn

Prima bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Container besteld en keurig op tijd geleverd en opgehaald .

Reactie RodeBak.nl:

Fijn te horen, dankjewel!

Jeroen Wessels

Goed en stipt geleverd

Dankjewel!

Gerrie ter Braak

Ik was 's ochtends het bestellen van de container vergeten en dit pas die dag rond 18:00 uur gedaan voor bezorging de volgende ochtend. Ik was natuurlijk nog niet gepland maar nadat ik om half 8 al... Ik was 's ochtends het bestellen van de container vergeten en dit pas die dag rond 18:00 uur gedaan voor bezorging de volgende ochtend. Ik was natuurlijk nog niet gepland maar nadat ik om half 8 al de chat had opgestart is er alles aan gedaan om op tijd te bezorgen. 8:45 uur stond de bak er. TOP Service!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Zie hier boven, hoe sterk ben je dan.

Reactie RodeBak.nl:

Dat is een heel mooi compliment, dankjewel!

Linda Schildkamp

Prima, snelle service!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service met zowel brengen als ophalen

Graag gedaan!

A. Mondria

Snelle en correcte uitvoering van de opdracht (brengen container en halen van de gevulde container).
zeer acceptabele prijs

zeer tevreden

Reactie RodeBak.nl:

Dank voor de mooie beoordeling (en mooie woorden :-)

Stefan van der Meer

Prima service!

Beschrijf hier uw ervaring

Binnen 8 uur geleverd en vlot weer opgehaald.

Goed te horen!

Marcel Eitink

Prima, zeer vriendelijk en behulpzaam. Zowel telefonisch als bij bezorging vn de rode bak.

Beschrijf hier uw ervaring

Hulp en uitleg gekregen hoe te bestellen. Chauffeur was ook zeer behulpzaam bij vragen en bij het plaatsen van de bak. Ik zou zo weer een bestelling bij jullie plaatsen.

Reactie RodeBak.nl:

Dat is fijn om te horen, dank voor de mooie beoordeling en fijne Kerstdagen gewenst!