Stephan

Snel geregeld en goede service

Beschrijf hier uw ervaring

De bak was op tijd hier en na het afmelden snel opgehaald en de chauffeur is uiterst vriendelijk.

Reactie RodeBak.nl:

Fijn om te horen en wij geven het compliment door aan onze chauffeur :-)!

Anita

Goede service, snelle handelingen.

Beschrijf hier uw ervaring

2 x een container besteld de eerste hadden wij toch niet nodig gauw gebeld. Je word netjes geholpen aan de telefoon en ze hebben het gauw geannuleerd zodat de container toch niet bij ons huis kwam... 2 x een container besteld de eerste hadden wij toch niet nodig gauw gebeld. Je word netjes geholpen aan de telefoon en ze hebben het gauw geannuleerd zodat de container toch niet bij ons huis kwam .Het geld werd weer terug op je rekening gestort.
Container nu gehad word betijds gebracht .
Echt een aanrader.

Reactie RodeBak.nl:

Fijn te horen en wij geven het compliment door aan onze telefonistes :-)!

Bar Update

Geweldig

Geweldig

Reactie RodeBak.nl:

Dank voor de (mooie) beoordeling!

Harry Liedenbaum

Kort en krachtig! Dank!

Wim Tonnema

Goed contact en snelle service

Doen wat ze zeggen

Reactie RodeBak.nl:

Kleine moeite :-) , dank voor de feedback!

Joke Elders

Bestelling ging snel en levering volgens planjing

Beschrijf hier uw ervaring

Heel handig zo’n rode bak hij huis, als je van je “puin” af moet

Reactie RodeBak.nl:

En hij is nog mooi ook he, zo'n RodeBak :-)

Stuart Coffa

De klantenservice luistert goed en geduldig naar de klant

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb 3 maal een Rode bak besteld: 6, 10 en 6 kuub. Ophalen en vervangen werden goed op elkaar afgestemd. Ik wil echter weten of in de laatste Rode bak van 6 kuub op dinsdag 16 november 2021 een... Ik heb 3 maal een Rode bak besteld: 6, 10 en 6 kuub. Ophalen en vervangen werden goed op elkaar afgestemd. Ik wil echter weten of in de laatste Rode bak van 6 kuub op dinsdag 16 november 2021 een rode kartonnen buis terug te vinden is. Daarin zit mijn THT diploma (S. Coffa) plus daarnaast mjn andere diploma's. Ik weet dat het een rode naald is in een hooiberg is. Maar ik zou heel erg blij zijn als ze worden teruggevonden!!

Reactie RodeBak.nl:

Dat is vervelend te horen! Wij hebben nog gekeken of we nog iets konden vinden maar helaas, de rode buis is niet gevonden. Misschien kan school/opleiding hier nog iets in betekenen?

Kimberley Gaerthe

In 1 woord: Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Verloopt allemaal soepel en snel. Erg fijn!

In 1 woord: Fijn! :-)

Marcel Benneker

Top

top

Fijn te horen!

Reinen

Vriendelijke chauffeurs, makkelijk te bestellen, wordt op de plaats gezet, wordt snel weer opgehaald na aanmelding.

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijke chauffeurs, makkelijk bestellen, wordt op de plaats gezet in overleg, wordt snel weer opgehaald na aanmelding.

Reactie RodeBak.nl:

Wij geven het compliment door aan onze chauffeur(s)! Dankjewel!