Peter Striekwold

Goede ervaring, overzichtelijke site, vriendelijke helpdesk aan telefoon, komt afspraken na

Beschrijf hier uw ervaring

prima, ik zou alleen graag zien dat de prijs o.a. afhankelijk is van de duur dat je een bak wilt hebben. 515 euro voor slechts 1 dag terwijl dit ook het bedrag voor 4 weken is komt vreemd over

Reactie RodeBak.nl:

Fijn om te horen over jouw goede ervaring, daar streven wij naar!
Fijn om te horen over jouw goede ervaring, daar streven wij naar!
Qua opmerking over de prijs, ik snap jouw gedachtegang. Wij hanteren de prijs op basis van de afmeting (container) en het soort afval. Dit is een vaste termijn van 4 weken, na deze 4 weken wordt een extra huurprijs per week gevraagd. Dat willen wij graag ook helder doorgeven op onze website zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

M Kelderman

Besteld, de volgende volgende dag meteen voor het huis!

Beschrijf hier uw ervaring

Snel en correct geleverd!

Reactie RodeBak.nl:

Wij houden van een beetje snelheid :-) dank voor de 5 sterren!

Manon Roelofs

Beschrijf hier uw ervaring

Goed snel en netjes geregeld

Kleine moeite :-)

Dennis Lubbers

Huur van rode bak puin

Beschrijf hier uw ervaring

Goede duidelijke uitleg door de dames!
Overzichtelijke site!

Reactie RodeBak.nl:

Goed mo te horen, dankjewel!

P Wentink

Goed, hoewel de online-bestelling niet eenduidig is en er daarom vergissingen ontstaan tussen aflever- en factuuradres

Beschrijf hier uw ervaring

zie boven; bovendien was de bestelling bij een ander bedrijf geplaatst omdat het factuuradres buiten de regio was. Daarom was op de afgesproken datum geen container op de afgesproken plek. Heb... zie boven; bovendien was de bestelling bij een ander bedrijf geplaatst omdat het factuuradres buiten de regio was. Daarom was op de afgesproken datum geen container op de afgesproken plek. Heb direct gebeld en gelukkig is het toen bijzonder vlot opgepakt (dank zij o.a. André) en ondanks dat het zaterdag was binnen één uur alsnog geleverd (hulde ook aan de chauffeur)

Reactie RodeBak.nl:

Goedemorgen Paul, dankjewel voor jouw reactie. Ook na telefonisch contact vanuit ons bleef het even onduidelijk waar je de container geplaatst wilde hebben. Ondanks de miscommunicatie is het toch... Goedemorgen Paul, dankjewel voor jouw reactie. Ook na telefonisch contact vanuit ons bleef het even onduidelijk waar je de container geplaatst wilde hebben. Ondanks de miscommunicatie is het toch fijn dat het snel is opgepakt, dat vinden wij heel belangrijk. dank voor je beoordeling!

Jeroen Schonewille, JRS Eigen huis Advies

Kortom niks te klagen...
Vriendelijk personeel zowel op kantoor als de chauffeurs.
Kortom niks te klagen en ik blijf in de toekomst graag zaken met ze doen.

Kortom niks te klagen...
Vriendelijk personeel zowel op kantoor als de chauffeurs.
Kortom niks te klagen en ik blijf in de toekomst graag zaken met ze doen.

Reactie RodeBak.nl:

Een trouwe klant én een goede recensie is heel belangrijk voor ons. Dank voor de complimenten!

Öztürk

Super snel en super vriendelijk personeel

Beschrijf hier uw ervaring

Het ging allemaal heel soepel en snel

Reactie RodeBak.nl:

Daar nemen wij ze op aan, dank voor je fijne compliment! :-)

Ben de Boer

Goede bak gekregen voor dak afval het was druk dus ik moest wachten

Voordelig in prijs

Reactie RodeBak.nl:

Fijn dat je de goede bak hebt gekregen en soms lijkt het net inderdaad of iedereen tegelijk belt :-) . Dank voor het geduld!

David Brinkman

Uitstekend! Alles snel en makkelijk geregeld.

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekend! Alles snel en makkelijk geregeld.

Reactie RodeBak.nl:

Het hoeft ook niet moeilijk te zijn in onze ogen :-), dankjewel!

Edwin Stuivenberg

Uitstekend

Perfect

Reactie RodeBak.nl:

Daar worden wij blij van, dank je!