9.6/10
9.6/10

Prima snelle service

Prima webwinkel. levering snel, en goed. echter levering van product die niet echt lang houdbaar is 2 maand. hier over gecommuniceerd, zij vonden dit echter voldoende, dat is een beetje jammer.... Prima webwinkel. levering snel, en goed. echter levering van product die niet echt lang houdbaar is 2 maand. hier over gecommuniceerd, zij vonden dit echter voldoende, dat is een beetje jammer. verder prima !

Reactie Rokerswinkel.nl:

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Wij hebben het even nagekeken betreft de liquid. De liquid die u bij ons besteld heeft is nog goed tot 29-04-2016. Ook hebben wij hierover geen mail contact gehad. Misschien heeft u zich in webshop vergist?
Ilona
Rokerswinkel.nl

Joke de Vries

Goede service en fijn dat ik in oktober geen verzendkosten hoefde te betalen!

p de jong

Toppertje

zie boven staand

Heldere uitleg op de site, genoeg keus ( wel weinig leverbaar ) en een vlotte verwerking en levering.

Raymond

Nette overzichtelijke site met de info die je nodig hebt. Vriendelijke mensen die je goed en snel te woord staan.
Duidelijk mensen met passie voor wat ze doen. Top!

Zeer snel met reacties.
Duidelijke website.
Communiceren helder en duidelijk.
Verstand van zaken.

Hopelijk komen er nog meer producten.

Jesse

Heel behulpzaam en kundig

Mr. C

Snelle bezorging. Redelijke fijne website, dwz niet teveel toeters en bellen waarin je toch maar verdwaald. Jammer dat een aantal smaken uitverkocht waren. Maar dat werd dan wel weer netjes... Snelle bezorging. Redelijke fijne website, dwz niet teveel toeters en bellen waarin je toch maar verdwaald. Jammer dat een aantal smaken uitverkocht waren. Maar dat werd dan wel weer netjes aangegeven. Omschrijvingen van de smaken vind ik prettig en kloppen tot dusver.