9.6/10
9.6/10

Heel goed !!altijd vriendelijk en behulpzaam,snelle levering!!

goed advies bij aanschaffen van batterijen en ook over vloeistof.

geen klachten dus geen verbeterpunten ,ga zo door!!!

Thomas

Zeer tevreden, alles prima

goeie prijzen en goeie producten

Gary Spaans

Goede en snelle afhandeling van het bestelde product en een snelle reactie op mijn email.

nvt

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Goed, voldoende keus, goede informatievoorziening, snelle, gemakkelijke, no nonsense levering.

Er was even een vakantie, maar dat was goed aangegeven op de site. Na beëindiging van de vakantie werd mijn bestelling prompt geleverd. De communicatie was erg goed.

Geen vakantiestop?

Debbie van Weert-Leerdam

Goede producten

Afterpay betaling

Betaling via afterpay dan de afterpay mail verzenden als de bestelling ook is verzonden. En niet eerst de afterpay mail en dan 2 weken later de bestelling ivm vakantie.

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf als je besteld dan heb je het binnen twee dagen op je deurmat liggen echt Top!!!

En je hoeft niet thuis te blijven dat vind ik zelf ideeaal want ze verpakken het zo dat het door de brievenbus kan.

Nou ik vind dat ze het prima doen bij de Rokerswinkel zou niet weten wat ze nog moeten verbeteren.

Vriendelijk, snel en goede adviezen!

Snel en behulpzaam

Website is onoverzichtelijk

Middelmatig. Nog nooit iemand gesproken.

Nee.

Veel te lange levertijd, zou de dag erna moeten. Geen begeleiding op de site welk product te kiezen en waarom, dus onduidelijk wat je moet kiezen.